Koeien en Kaas
Advertorial Horeca

Geniet van de Alpen bij Kühe und Käse

Al op wintersport geweest? Op ga je nog? Ook als je niet gaat kun je bij Koeien en Kaas toch genieten van het beste van de Alpen, want restaurant Koeien en Kaas in Alphen aan den Rijn wordt deze winter Kühe und Käse!

Tot en met 12 maart kun je elke dag kun je genieten van glühwein, jägerthee en de lekkerste gerechten van de aanvullende menukaart. Dit zijn grotendeels bekende gerechten van de reguliere kaart, maar dan net even anders. De menukaart is bovendien aangevuld met specialiteiten uit de Alpen.

Van Zwitserse kaasfondue tot aan heerlijke nachspeise

Heb je bijvoorbeeld zin in om te beginnen met een Kühe und Käse proeverij met emmentaler, gruyère en verschillende fijne vleeswaren? Of wat dacht je van een authentieke Zwitserse kaasfondue? Of houd je meer van blauwaderkaas? Dan zit je met de Franse fondue helemaal goed. Alle fondues worden geserveerd met vloerbrood, roseval aardappels, komkommer en tomaatjes. Ontdek het zelf kom ze bij Kühe und Käse proeven! 

Voor de burger lovers hebben ze de Alpen Burger met raclette kaas die tevens vegetarisch te bestellen is of de Tiroler burger met zacht gebraden ribeye. Uiteraard kun je, zoals je van Koeien en Kaas gewend bent, een mooi stuk vlees bestellen. Laat de koks jouw favoriete stukje vlees omtoveren tot een heuse specialiteit uit de Alpen door een vervangend garnituur met onder andere Kirsch jus en een heerlijke ovenschotel van aardappel, kaas, ui en spek.

Ook aan de visliefhebbers is gedacht, want op het menu staat ook zalmfilet met een zachte kaassaus en Alpengarnituur. Natürlich is er dan nog ruimte voor een Nachspeise zoals Apfelstrudel, Schwarzwalder kirsch trifle en Kaiserschmarren. Welke is jouw favoriet?

Reserveer

Wacht niet langer en reserveer snel om deze lekkere Alpengerechten en de gezellige wintersportsfeer bij Koeien en Kaas te proeven! Hast du schon hunger bekommen? Bis bald bei Kühe und Käse!

Heb je zin een aprèsfeestje? Dan ben je van harte welkom bij de Koeien en Kaas vestiging in Gouda waar ze vanaf 17:00 een borrel en diner organiseren met DJ!


Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.