Geniet van de klassieke gerechten van Buuren Fine Dining tijdens de Alphens Restaurantweek
De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. In dit bericht lees je wat je van Buuren Fine Dining kunt verwachten.
Buuren Fine Dining is een klassiek restaurant, gelegen in het Alphense centrum. Hier draait het om gastheerschap, lekker eten en een goed glas wijn. Met zo veel mogelijk biologische en regionale producten hebben ze een smakelijk viergangenmenu samengesteld voor de Alphens Restaurantweek, die dit najaar in het teken van vegetarisch eten staat.
Gevarieerd genieten
Bij Buuren Fine Dining heb je tijdens de restaurantweek genoeg keuze. Tijdens het voorgerecht kun je kiezen uit salade mesclun geserveerd met nestje van papadum daarin fourme d`Ambert, gemarineerde bospaddestoelen en peer, pijnboompitten en dressing van walnoot en framboos en bospaddenstoelensoep geserveerd met gebakken knolselderij en dungeslagen room.
Voor wie niet genoeg heeft aan drie gangen, serveert Buuren Fine Dining een tussengerecht voor een meerprijs van € 6. Dit is een romige risotto gemaakt met Hokkaido pompoen, geitenkaas afgebrand met rietsuiker en truffelhoning, crumble van gebrande amandel daarbij notenolie.
Ook tijdens het hoofdgerecht kun je tussen twee gerechten kiezen. Zo serveert Buuren Fine Dining een visspecialiteit en een vleesspecialiteit. Deze wisselen dagelijks. Als extraatje kun je hier brood van Zonneveld met knoflookmayonaise of friet met Belgische mayonaise bij bestellen voor een meerprijs van € 4,50.
Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je bij Buuren Fine Dining de bitterkoekjesparfait als nagerecht bestellen. Dit is een parfait met amaretti crunch en amandelschots. Heb jij al trek gekregen?