Josh Walet

Geniet van de klassieke gerechten van Buuren Fine Dining tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. In dit bericht lees je wat je van Buuren Fine Dining kunt verwachten.

Buuren Fine Dining is een klassiek restaurant, gelegen in het Alphense centrum. Hier draait het om gastheerschap, lekker eten en een goed glas wijn. Met zo veel mogelijk biologische en regionale producten hebben ze een smakelijk viergangenmenu samengesteld voor de Alphens Restaurantweek, die dit najaar in het teken van vegetarisch eten staat.

Gevarieerd genieten

Bij Buuren Fine Dining heb je tijdens de restaurantweek genoeg keuze. Tijdens het voorgerecht kun je kiezen uit salade mesclun geserveerd met nestje van papadum daarin fourme d`Ambert, gemarineerde bospaddestoelen en peer, pijnboompitten en dressing van walnoot en framboos en bospaddenstoelensoep geserveerd met gebakken knolselderij en dungeslagen room.

Voor wie niet genoeg heeft aan drie gangen, serveert Buuren Fine Dining een tussengerecht voor een meerprijs van € 6. Dit is een romige risotto gemaakt met Hokkaido pompoen, geitenkaas afgebrand met rietsuiker en truffelhoning, crumble van gebrande amandel daarbij notenolie.

Ook tijdens het hoofdgerecht kun je tussen twee gerechten kiezen. Zo serveert Buuren Fine Dining een visspecialiteit en een vleesspecialiteit. Deze wisselen dagelijks. Als extraatje kun je hier brood van Zonneveld met knoflookmayonaise of friet met Belgische mayonaise bij bestellen voor een meerprijs van € 4,50.

Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je bij Buuren Fine Dining de bitterkoekjesparfait als nagerecht bestellen. Dit is een parfait met amaretti crunch en amandelschots. Heb jij al trek gekregen?

Reserveer direct >


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.