Geniet van de lekkerste vlees- en kaasgerechten bij Koeien en Kaas
Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Koeien en kaas heeft een speciaal meergangen keuzediner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!
Denk je aan goed eten? Dan denk je aan Koeien en Kaas. Het restaurant specialiseert zich vooral in vlees- en kaasgerechten, maar ook als visliefhebber kun je hier terecht. Het bijzondere interieur geeft de sfeer van een ambachtelijke slagerij. De gedeeltelijk bakstenen muren en authentieke balken, in combinatie met het tot in detail uitgewerkte interieur, zorgen voor het totaalplaatje als decor voor een perfecte avond uit. Waar wacht je nog op?
Verfijnde smaken
Koeien en Kaas biedt hun driegangenmenu aan voor slechts € 34,95.
Natuurlijk begin je het meergangen keuzediner met een heerlijk voorgerecht. Tijdens het voorgerecht is er voor ieder wat wils. Ga jij voor de heilbot met mosterd-dille mayonaise? Kies jij de runder rosbief met gebakken paddenstoelen, croutons en rode port stroop? Of ga je toch voor de bieten carpaccio, gemaakt van rode biet met geitenkaas, hazelnoten en basamicostroop? De keuze is reuze!
Ook tijdens het hoofgerecht is er ruim keus. Zo kun je kiezen voor de goudse kaasfondue met gesmolten goudse boerenkaas en goudse oplegkaas. Maar ook zalmfilet met groente, groene pesto en frites staat op het menu. Heb jij meer zin in een goed stuk vlees? Ga dan voor de diamanthaas met koolsalade, chimmichurri, truffelmayonaise en frites. Voor een meerprijs van € 3,50 kun je ook genieten van de kalfsentrecote met koolsalade, chimmichurri, truffelmayonaise en frites. Loopt het water je al in de mond?
En wat is een driegangenmenu zonder nagerecht? Niks natuurlijk! Daarom heeft Koeien en Kaas drie heerlijke afsluiters op het menu staan. Ben je een echte zoetekauw? Ga dan voor de stroopwafel trifle met stroopwafelmousse, stroopwafelstroop afgetopt met stroopwafelsnippers of de cheesecake met witte chocolade-baileys curd en witte chocolade-ijs. Houd jij meer van wat hartigs? Kies dan voor een meerprijs van € 2,50 de kaasplank met vier verschillende kazen, kletzenbrood en huisgemaakte chutney. Yum!
Over de Alphens Restaurantweek
Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!