Advertorial Beauty en verzorging

Geniet van de speciale decemberbehandelingen van Complete Skincare

Complete Skincare is van origine de praktijk voor huidverbetering! Maar wist je dat zij inmiddels hun dienstverlening hebben uitgebreid? Speciaal voor de feestdagen hebben ze ook heerlijke decemberbehandelingen samengesteld. 

Er staat dagelijks een zeer gemotiveerd team van vijf ondernemers voor je klaar. Ieder met een eigen aanbod aan behandelingen, maar met dezelfde passie voor het vak van uiterlijke verzorging. De ondernemers zijn blij je te mogen blijven ontvangen in deze onzekere tijd. Met in achtneming van alle RIVM maatregelen kun je bij heb terecht voor de verschillende diensten.

Je kunt bij Complete Skincare terecht voor een diversiteit aan huidverbeterende behandelingen voor het gezicht en het lichaam. Bij ‘Grip op je eetgedrag’ helpen zij je bewust worden van jouw eetgewoontes. Pedicurepraktijk Roos Voetzorg biedt een totaalpakket aan voetverzorging en Body and Mind United heeft een divers aanbod aan lichaamsmassages. Kortom, een totaalpakket onder één dak!

Speciale behandelingen in december

December is de maand om de behandelingen extra speciaal aan te bieden. Met speciaal ingekochte producten hebben zij de ‘Sparkling Eye Treatment’ of een ‘Golden Glow Face Treatment’. Voor een ontspannende pedicurebehandeling van Roos Voetzorg hebben ze de ‘Pedicure & Relax behandeling’, nu met warme winterse geuren. Jaquline van Body and Mind United zet die heerlijke geurbeleving voort door haar massageolie aan te passen met heerlijke winterse geuren.

Bij Roos Voetzorg zorgt Rosita ervoor dat je voeten goed verzorgd worden. Naast haar pedicurebehandelingen biedt zij nu ook relaxbehandeling aan. De Pedicure& Relax behandeling is een verzorgende pedicure behandeling. Aansluitend worden de voeten gescrubd, gevolgd door een voetpakking en een heerlijke ontspannen voetmassage. Speciaal voor deze tijd van het jaar met een massageolie met kruidige winterse geuren.

Annouschka van Grip op je eetgedrag helpt je met duurzaam afvallen zonder dieet. Sterker nog, juist het stoppen met diëten is een voorwaarde om een gezonde relatie met eten te kunnen ontwikkelen om overeten en snaaibuien te kunnen voorkomen. Daarnaast neemt zij samen met haar klanten hun eetgedrag onder de loep en gaan zij op zoek naar patronen als ingesleten gewoontes en eetmomenten die bijvoorbeeld voortkomen uit emoties in plaats vanuit echt honger, om zo de oorzaak van de ongewenste extra killo’s aan te kunnen pakken.

Daar naast gaat Annouschka haar praktijk uitbreiden en Jaqueline ondersteunen met de massages Annouschka zal zich meer richten op ontspanningsmassage. Daarmee geeft ze een mooie aanvulling op Body and Mind United: Jaqueline biedt meerdere massages aan zoals ontspanningsmassage, sportmassage, stoelmassage, energetische massage, Cupping en Pranic healing. Ook Jaqueline heeft voor deze perioden van het jaar haar massageolie omgeruild voor een heerlijke massageolie met winterse geuren. Ook heeft ze sinds kort een uitgebreid aanbod van essentiële oliën.

Bij de schoonheidssalon krijg je een ruim aanbod aan gezichtsbehandelingen die zowel door Madelinde of Tess worden gegeven. Bij Tess kun je ook terecht voor wimperextensions, collor gellak, manicurebehandelingen en speciaal voor de feestdagen hebben ze een mooie manicurebehandeling voor je samengesteld met thuisproducten. Ook hebben ze speciaal voor de feestmaand een mooie Sparkling Eye Treatment met een extra thuismasker of een Golden Glow Facetratment.

Voor de wat intensievere gezicht behandelingen zal Madelinde je behandelen. Naast de gezichtsbehandelingen doet zij ook peelingen zoals aha of tca peeling, dermapen behandelingen, mesotherapie, laser ontharen en microdermabrasie en behandelt ze diverse huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose of het verwijderen van huidoneffenheden zoals melasma (hyperpigmentatie plekken), fibromen of het verwijderen van bloedvaatjes in het gelaat. Door haar specialisaties zijn sommige behandelingen ook mogelijk om via de verzekering vergoed te krijgen.

Zin in één van de speciale decemberbehandelingen? Neem contact met Complete Skincare op via 06 11411969 of info@completeskincare.nl. Complete Skincare is gevestigd aan de Ouvertureweg 129 nabij De Herenhof, met voldoende gratis parkeergelegenheid. 


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!