Geniet van een hoogwaardig meergangendiner bij de Stadsherberg

Binnenkort is het weer zo ver, de Alphens Restaurantweek 2023. Van 15 tot en met 25 mei kun je genieten van heerlijke gerechten bij Alphense restaurants. De Stadsherberg heeft een speciaal viergangenmenu samengesteld voor deze elf dagen. Kom langs en geniet!

Aan de naam, de Stadsherberg, hoor je het al. De sfeer is erg gemoedelijk in het restaurant. Al eeuwen lang openen mensen een herberg om gasten te ontvangen. Dit is ook prioriteit nummer één van de Stadsherberg. Zo kun je er ook overnachten. Naast de gezelligheid geniet je van lekker eten en tijdens de restaurantweek voor een hele smakelijke prijs. Elf dagen lang kun je bij de Stadsherberg smullen van een ruim meergangendiner voor maar €34,95!

Hoogstaand menu

Wie wilt er nou niet beginnen met een lekker broodje vooraf? Bij de Stadsherberg krijg je écht biologisch zuurdesembrood met olie en herbergboter. Tijdens het voorgerecht ervaar je de romige smaak van een heerlijke courgettesoep uit de tuin van Timo Puur (met knoflook, room en amandel).

Wie dacht dat je na het voorgerecht al een hoofdgerecht krijgt, heeft het fout. Bij de Stadsherberg krijg je namelijk nog een tussengerecht. Proef de Herberg Vitello Tonnato: gebraden kalfsvlees met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes en veldsla.

De Stadsherberg geeft je drie keuzes voor het hoofdgerecht. Voor ieder wat wils! Keuze één bestaat uit een smaakvolle runderstoof met lentebok. Ben je een echte visliefhebber? Ga dan voor de vis van de dag, gegratineerd een frisse tomatensalade van verscheidene rassen en basilicum vinaigrette. Of kies voor een vegetarisch gerecht met de goed gevulde herbergsalade met gegrilde groenten en aardappelpuree.

Het viergangendiner wordt afgesloten met een heerlijk nagerecht! Ervaar de unieke smaken van gemarineerde en gegrilde ananas met Matcha ijs en chantilly.

Ja, ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.