Geniet van een hoogwaardig meergangendiner bij de Stadsherberg

Binnenkort is het weer zo ver, de Alphens Restaurantweek 2023. Van 15 tot en met 25 mei kun je genieten van heerlijke gerechten bij Alphense restaurants. De Stadsherberg heeft een speciaal viergangenmenu samengesteld voor deze elf dagen. Kom langs en geniet!

Aan de naam, de Stadsherberg, hoor je het al. De sfeer is erg gemoedelijk in het restaurant. Al eeuwen lang openen mensen een herberg om gasten te ontvangen. Dit is ook prioriteit nummer één van de Stadsherberg. Zo kun je er ook overnachten. Naast de gezelligheid geniet je van lekker eten en tijdens de restaurantweek voor een hele smakelijke prijs. Elf dagen lang kun je bij de Stadsherberg smullen van een ruim meergangendiner voor maar €34,95!

Hoogstaand menu

Wie wilt er nou niet beginnen met een lekker broodje vooraf? Bij de Stadsherberg krijg je écht biologisch zuurdesembrood met olie en herbergboter. Tijdens het voorgerecht ervaar je de romige smaak van een heerlijke courgettesoep uit de tuin van Timo Puur (met knoflook, room en amandel).

Wie dacht dat je na het voorgerecht al een hoofdgerecht krijgt, heeft het fout. Bij de Stadsherberg krijg je namelijk nog een tussengerecht. Proef de Herberg Vitello Tonnato: gebraden kalfsvlees met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes en veldsla.

De Stadsherberg geeft je drie keuzes voor het hoofdgerecht. Voor ieder wat wils! Keuze één bestaat uit een smaakvolle runderstoof met lentebok. Ben je een echte visliefhebber? Ga dan voor de vis van de dag, gegratineerd een frisse tomatensalade van verscheidene rassen en basilicum vinaigrette. Of kies voor een vegetarisch gerecht met de goed gevulde herbergsalade met gegrilde groenten en aardappelpuree.

Het viergangendiner wordt afgesloten met een heerlijk nagerecht! Ervaar de unieke smaken van gemarineerde en gegrilde ananas met Matcha ijs en chantilly.

Ja, ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.