Restaurant 's Molenaarsbrug
Advertorial Alphense Fijnproevers

Geniet van een klassiek viergangen menu met een moderne twist bij ’s Molenaarsbrug

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant ‘s Molenaarsbrug gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek. 

Het sfeervolle restaurant van ‘s Molenaarsbrug vind je op de hoek van de Heimanswetering aan de Oude Rijn. ‘s Molenaarsbrug is gevestigd in een karakteristiek pand op een unieke locatie. Hun verfijnde Franse keuken is geïnspireerd op culinaire invloeden vanuit de hele wereld. 

Kun jij ook niet wachten op een meergangenmenu van de chefs van ‘s Molenaarsbrug?Tijdens Alphense Fijnproevers bieden zij een smakelijk viergangenmenu. Uiteraard kun je ook dan genieten van klassieke gerechten met een moderne manier.   

Mix van klassiek en modern 

‘s Molenaarsbrug biedt een smakelijk viergangen keuzemenu aan tijdens Alphense Fijnproevers. En dat voor slechts € 35. 

Je begint de avond uiteraard met een voorgerecht: Licht gerookte hertenham geserveerd met appel chutney, pijnboompitten, aceto en balsamico stroop. Een heerlijk voorafje als je het ons vraagt. 

Nu je een heerlijk voorgerecht hebt gehad kun je door met een tussengerechtEn wat klinkt er nou beter dan een warme romige kom soep? Niks natuurlijk! Tijdens het tussengerecht kun je genieten van een Licht romige bietensoep, geserveerd met crème frche en afgetopt met uitgebakken katenspek. 

Heb jij grotere trek? Kies dan voor een extra tussengerecht voor € 4,50 per persoon. Dan krijg je een Gebakken dorade met gegrilde courgette, cherrytomaten in een heerlijke citroen-pepersaus. 

Na alle lekkere voorafjes komen we aan bij het hoofdgerecht: Gebraden iberico varkensfilet geserveerd met sugarsnaps, romanesco bloemkool, bataat crème en een heerlijke jus van truffel. Klinkt dat niet verrukkelijk? 

Wat is een geslaagde avond zonder een nagerecht? Dat dacht restaurant ‘s Molenaarsbrug ook. Daarom hebben zij een nagerecht op het menu staan waar je, je vingers bij aflikt: een Bavarois van stoofperen met gebakken wentelteef, kaneel roomijs en een romige crème van anglaise. Je kan niet tippen aan dit overheerlijke dessert! 

Alphense Fijnproevers 

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten! 

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.