Restaurant 's Molenaarsbrug
Advertorial Alphense Fijnproevers

Geniet van een klassiek viergangen menu met een moderne twist bij ’s Molenaarsbrug

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant ‘s Molenaarsbrug gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek. 

Het sfeervolle restaurant van ‘s Molenaarsbrug vind je op de hoek van de Heimanswetering aan de Oude Rijn. ‘s Molenaarsbrug is gevestigd in een karakteristiek pand op een unieke locatie. Hun verfijnde Franse keuken is geïnspireerd op culinaire invloeden vanuit de hele wereld. 

Kun jij ook niet wachten op een meergangenmenu van de chefs van ‘s Molenaarsbrug?Tijdens Alphense Fijnproevers bieden zij een smakelijk viergangenmenu. Uiteraard kun je ook dan genieten van klassieke gerechten met een moderne manier.   

Mix van klassiek en modern 

‘s Molenaarsbrug biedt een smakelijk viergangen keuzemenu aan tijdens Alphense Fijnproevers. En dat voor slechts € 35. 

Je begint de avond uiteraard met een voorgerecht: Licht gerookte hertenham geserveerd met appel chutney, pijnboompitten, aceto en balsamico stroop. Een heerlijk voorafje als je het ons vraagt. 

Nu je een heerlijk voorgerecht hebt gehad kun je door met een tussengerechtEn wat klinkt er nou beter dan een warme romige kom soep? Niks natuurlijk! Tijdens het tussengerecht kun je genieten van een Licht romige bietensoep, geserveerd met crème frche en afgetopt met uitgebakken katenspek. 

Heb jij grotere trek? Kies dan voor een extra tussengerecht voor € 4,50 per persoon. Dan krijg je een Gebakken dorade met gegrilde courgette, cherrytomaten in een heerlijke citroen-pepersaus. 

Na alle lekkere voorafjes komen we aan bij het hoofdgerecht: Gebraden iberico varkensfilet geserveerd met sugarsnaps, romanesco bloemkool, bataat crème en een heerlijke jus van truffel. Klinkt dat niet verrukkelijk? 

Wat is een geslaagde avond zonder een nagerecht? Dat dacht restaurant ‘s Molenaarsbrug ook. Daarom hebben zij een nagerecht op het menu staan waar je, je vingers bij aflikt: een Bavarois van stoofperen met gebakken wentelteef, kaneel roomijs en een romige crème van anglaise. Je kan niet tippen aan dit overheerlijke dessert! 

Alphense Fijnproevers 

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten! 

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.