Restaurant 's Molenaarsbrug
Advertorial Alphense Fijnproevers

Geniet van een klassiek viergangen menu met een moderne twist bij ’s Molenaarsbrug

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant ‘s Molenaarsbrug gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek. 

Het sfeervolle restaurant van ‘s Molenaarsbrug vind je op de hoek van de Heimanswetering aan de Oude Rijn. ‘s Molenaarsbrug is gevestigd in een karakteristiek pand op een unieke locatie. Hun verfijnde Franse keuken is geïnspireerd op culinaire invloeden vanuit de hele wereld. 

Kun jij ook niet wachten op een meergangenmenu van de chefs van ‘s Molenaarsbrug?Tijdens Alphense Fijnproevers bieden zij een smakelijk viergangenmenu. Uiteraard kun je ook dan genieten van klassieke gerechten met een moderne manier.   

Mix van klassiek en modern 

‘s Molenaarsbrug biedt een smakelijk viergangen keuzemenu aan tijdens Alphense Fijnproevers. En dat voor slechts € 35. 

Je begint de avond uiteraard met een voorgerecht: Licht gerookte hertenham geserveerd met appel chutney, pijnboompitten, aceto en balsamico stroop. Een heerlijk voorafje als je het ons vraagt. 

Nu je een heerlijk voorgerecht hebt gehad kun je door met een tussengerechtEn wat klinkt er nou beter dan een warme romige kom soep? Niks natuurlijk! Tijdens het tussengerecht kun je genieten van een Licht romige bietensoep, geserveerd met crème frche en afgetopt met uitgebakken katenspek. 

Heb jij grotere trek? Kies dan voor een extra tussengerecht voor € 4,50 per persoon. Dan krijg je een Gebakken dorade met gegrilde courgette, cherrytomaten in een heerlijke citroen-pepersaus. 

Na alle lekkere voorafjes komen we aan bij het hoofdgerecht: Gebraden iberico varkensfilet geserveerd met sugarsnaps, romanesco bloemkool, bataat crème en een heerlijke jus van truffel. Klinkt dat niet verrukkelijk? 

Wat is een geslaagde avond zonder een nagerecht? Dat dacht restaurant ‘s Molenaarsbrug ook. Daarom hebben zij een nagerecht op het menu staan waar je, je vingers bij aflikt: een Bavarois van stoofperen met gebakken wentelteef, kaneel roomijs en een romige crème van anglaise. Je kan niet tippen aan dit overheerlijke dessert! 

Alphense Fijnproevers 

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten! 

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.