Brasserie Buuren

Geniet van een klassieke avond uit met luxe gerechten bij Buuren Fine Dining

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Buuren Fine Dining heeft een speciaal meergangen keuzediner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!

Bij Buuren Fine Dining heb je gegarandeerd een geslaagde avond. Niet alleen het eten is voortreffelijk, maar ook hangt er een goede sfeer. Bij binnenkomst word je al met open armen ontvangen door de gastheer, die je tot in detail alles over de gerechten kan vertellen. En dan kun je ook nog eens genieten van een heerlijk driegangendiner voor maar € 34,95 per persoon.

Klassiek dineren

Bij Buuren Fine Dining begin je de avond met en voorgerecht. Ben jij gek van een klassiek voorgerecht maar dan met een twist? Ga dan voor de carpaccio met savora mosterd, uitgebakken buikspek, Buuren dressing en truffelkaas. Liever iets warms? Ga dan voor de soep. Deze wisselt dagelijks. Is dat niet verrukkelijk?

Nu je smaakpapillen zijn opgewarmd komen we aan bij het hoofdgerecht. Je kunt kiezen tussen drie opties. Zo kun je gaan voor de vis van de dag of vlees van de dag. Ook kun je voor een kleine meerprijs de bavette van het simmenthaler rund met friet, prei à la crème en rode wijnsaus bestellen.

Let op: je kunt de gerechten nog lekkerder maken door er extra’s voor een kleine meerprijs bij te bestellen. Zo hebben ze brood van zonneveld met knoflookmayonaise of friet met Belgische mayonaise. Daarmee maak je de avond helemaal af!

Hopelijk heb je nog plek voor een nagerecht, want deze toetjes wil je niet missen! Zo staat er mango-basilicum parfait met krokant van fil, basilicum en spicy mango confituur op het menu. Wil je toch liever iets traditioneler? Ga dan voor de warme appeltaart met kaneelijs en slagroom. Daar kun je geen nee tegen zeggen, toch?

Ja ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.