La Cubanita Alphen
Advertorial Horeca

Geniet van een speciaal arrangement tijdens de salsanight bij La Cubanita

Een echte Spaanse salsanight: bij La Cubanita in Alphen aan den Rijn kan het. Op 29 november organiseren zij een sfeervolle avond met een speciaal arrangement en een DJ.

De afgelopen jaren is La Cubanita uitgegroeid tot een geliefd tapasrestaurant in Alphen aan den Rijn. Jarenlang was het tapasrestaurant gevestigd aan de Van Mandersloostraat maar sinds juli van dit jaar is het restaurant verhuisd naar het Thorbeckeplein.

“De inrichting van La Cubanita hebben we in een nieuw jasje gestoken, wat in het pand aan het Thorbeckeplein erg goed tot zijn recht komt”, vertelt eigenaresse Shaylane Joenoes. Het restaurant heeft een zomerse sfeer, waardoor je echt het gevoel hebt een avond in Spanje te zijn. 

Salsanight

Op 29 november wordt in het nieuwe pand een sfeervolle Salsanight georganiseerd. Voor maar € 29,50 per persoon kun je genieten van onbeperkt tapas tussen 16:30 en 20:30 uur, en ontvang je een welkomstdrankje. Zorg wel dat je er tussen 16:30 en 18:15 uur bent. Dan heeft het personeel genoeg tijd om jou heerlijk te verwennen.

Vanaf 20:30 uur gaat het dak eraf. Het restaurant wordt omgetoverd tot een ware Spaanse dansvloer. DJ Piëdro zorgt voor de muziek. Er zal non-stop salsa, bachata, kizomba en merengue muziek gedraaid worden. Kom je niet eten maar alleen dansen dan betaal je de Salsanight € 5 per persoon. "Het belooft een top avond te worden!" aldus eigenaresse Shaylane Joenoes.

Een andere dag onbeperkt tapas komen eten? Ook dat kan! Van zondag tot en met donderdag betaal je daarvoor € 22,50 per persoon, en op vrijdag en zaterdag is dat € 27,50. 

Join the team!

Ben jij 15 jaar of ouder en ben jij op zoek naar een leuke job in de horeca? La Cubanita Alphen is op zoek naar leuke nieuwe collega’s voor op zaterdagen. Ervaring in de horeca is niet nodig! Zij leren je graag de kneepjes van het vak.

Meer informatie, reserveren of solliciteren kan via alphen@lacubanita.nl 


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.