Alphens.nl

Geniet van luxe Franse gebakjes: Ülker’s Pastry opent deuren in Ridderhof

Goed nieuws voor de fijnproevers van Alphen aan den Rijn: gisteren opende Ülker’s Pastry zijn deuren in de vernieuwde Ridderhof! Heb je trek in een gevulde croissant of luxe Frans gebak zoals macarons? Dan ben je bij Ülker’s Pastry aan het juiste adres!

Droom die uitkomt

Ismail Ülker, de trotse eigenaar van Ülker’s Pastry, vertelt enthousiast: “Nu is de tijd om mijn droom te verwezenlijken: mijn eigen patisserie openen. Ik heb er zin in om in de vernieuwde Ridderhof mijn deuren te openen en iedereen te laten genieten van ambachtelijke en smaakvolle Franse gebakjes.”

Wat kun je verwachten?

Bij Ülker’s Pastry kun je genieten van een heerlijke kop koffie of thee, gecombineerd met verfijnde Franse gebakjes zoals macarons en luxe dessertgebakjes. Ook tijdens lunchtijd ben je van harte welkom om te genieten van een smakelijke gevulde croissant. En er is meer: iedere week introduceert Ülker’s Pastry een special. Benieuwd wat de special tijdens de openingsweek is? Kom dan gerust langs en ontdek het zelf!

Ülker’s Pastry is geopend vanaf 10 juli om 10:00 uur in De Ridderhof. Tot dan!

WhatsApp Image 2024-07-10 at 11.27.50.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.