Advertorial Horeca

Genieten van de zon doe je bij Sunset Beachbar!

Nog genieten van je laatste vakantiedagen? Doe dat bij Sunset Beachbar! Deze hele week wordt het nog heerlijk weer, geniet er dus nog even van! Vrijdag is er weer VRIJMIBO met Happy Hour en zaterdag wordt er samen met AZC een waterpolotoernooi georganiseerd bij Sunset Beachbar. Ook staan er weer twee SUP & SIP lessen gepland!

VRIJMIBO @ Sunset Beachbar

Begin je weekend goed en kom naar de VRIJMIBO van Sunset! Het terras staat klaar, de drankjes koud, het kampvuur gaat ’s avonds aan en ze maken het gezellig met vuurschalen en lampjes. Van 18:00 tot 19:00 uur is er Happy Hour en krijg je 39% korting op alle alcoholische drankjes. “Het is al een aantal weken gezellig druk tijdens de VRIJMIBO bij Sunset”, vertelt eigenaresse Joyce enthousiast. “Ondanks dat we dit jaar geen feestjes konden organiseren, maken we er op deze manier toch een klein feestje van met onze gasten. Zeker als de zon schijnt is het heerlijk genieten! En dan die prachtige zonsondergang, die maakt de avond compleet.”

Waterpolotoernooi met AZC

Waterpolovereniging AZC organiseert aanstaande zaterdag 28 augustus een waterpolotoernooi in de Zegerplas, bij Sunset. Met een drijvend waterpolo veld gaan vier teams de strijd met elkaar aan! Tijdens het toernooi doen er vier dames en vier meiden teams mee die hun uiterste best zullen doen om te winnen. Het waterpolo toernooi is van 10:00 tot 18:00 uur. Tussen de wedstrijden door zal er een penalty cup worden gehouden waarmee iedereen een gokje kan wagen en kans maakt op mooie prijzen! Om te zorgen dat iedereen veilg is, zal de Alphense Reddingsbrigade aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. “We vinden het super tof dat we dit mogen organiseren bij Sunset Beachbar”, vertelt Robin Voets van AZC Alphen. “Op deze manier kunnen we mensen kennis laten maken met de sport terwijl je geniet van een drankje op het terras.”

Kom SUPPEN of volg een eFoil les!

Op zoek naar een toffe activiteit op het water? Volg dan een les eFoilen bij Thijs en ontdek hoe het is om over het water te zweven. “Deze week zijn er al meerdere lessen ingepland en het is gaaf om te zien hoe de meesten binnen het uur al op het board staan!”, aldus Thijs. Benieuwd hoe het eruit ziet? Bekijk dan hier het filmpje en ontdek hoe gaaf het is!

Liever iets rustigers? Huur dan een SUP of volg de SUP Yoga of SUP & SIP les. Tijdens de SUP & SIP ga je met de instructrice het water op. Halverwege de SUP Tour is het tijd voor een mini wijnproeverij. Echt een aanrader om te doen met vrienden!

De lessen reserveer je gemakkelijk online op sunsetbeachbar.nl. Volg Sunset Beachbar ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws!


Meer nieuws

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.