Advertorial Economie

Genieten van lekker eten bij restaurant ‘s Molenaarsbrug

Restaurant ’s Molenaarsbrug introduceert vanaf vandaag haar nieuwe kaart. Er is flink wat veranderd, vooral aan de lunchkaart. De verschillende gangen hebben plaats gemaakt voor heerlijke, klassieke lunchgerechten. Tjeerd, al bijna 12,5 jaar chef-kok bij ’s Molenaarsbrug, laat je kennis maken met de nieuwe kaart.

“Van oudsher serveerden wij altijd een 3-gangen lunch. We kregen van gasten steeds vaker te horen dat ze behoefte hadden aan één gang en dat dit ook wat eenvoudiger mocht zijn dan de huidige gerechten. Daarom hebben wij de lunchkaart helemaal veranderd. Je kan nu genieten van meer gangbare lunchgerechten maar met de kwaliteit die je van ons gewend bent”, vertelt chef-kok Tjeerd. “We hebben nu bijvoorbeeld een 12-uurtje, een clubsandwich en toast met huisgerookte zalm op de kaart staan en zelfs een heerlijke uitsmijter. Daarnaast blijven wij ook de 2- of 3-gangen lunch serveren."

Restaurant ’s Molenaarsbrug is gelegen op een prachtige plek aan de Oude Rijn in Alphen. “Je kunt hier echt genieten van de rust. Het is hier heerlijk ontspannen en je bent even weg uit de drukte van het centrum. Boten kunnen hier aanmeren en met de fiets ben je hier zo vanuit het dorp.”, legt Tjeerd uit. In het voorjaar en de zomer zit je heerlijk in de zon op het grote terras.

Ook voor een borrel kun je terecht bij ’s Molenaarsbrug. “Als je dan ’s zomers lekker op het terras zit en je hebt nog geen zin om weg te gaan, kun je lekker blijven zitten en genieten van onze borrelplanken.” Je hebt de keuze uit een borrelplank met verschillende soort kaas en vlees maar uiteraard ook de bekende snacks. Met de uitgebreide wijnkaart zorgt het personeel van ’s Molenaarsbrug dat je een heerlijk bijpassend wijntje geschonken krijgt. “We leggen je hier echt in de watten en nemen de tijd voor onze gasten, goede service staat bovenaan.”

Je bekijkt de nieuwe lunch- en dinerkaart vanaf nu op de site van restaurant ’s Molenaarsbrug.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport vandaag 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.

Advertorial Cultuur vandaag 13:37

De Holland-Amerika lijn van Ocobar in Parkvilla

De Rotterdamse band Ocobar pakt de koffers voor de trans-Atlantische trip en gaat op zoek naar de muziek, beelden en verhalen die de Holland-Amerika lijn teweeg heeft gebracht. Met songs en verhalen van onder anderen Willie Nelson, Eric Clapton, Shocking Blue en Golden Earring. Een heerlijk muzikaal avondje uit op vrijdag 6 maart in Parkvilla.

Sport vandaag 12:55

Goud voor Femke Pluim op NK Indooratletiek

Femke Pluim, actief bij AAV’36, heeft afgelopen weekend de Nederlandse titel op het onderdeel polsstokhoogspringen heroverd. Dit deed ze in een seizoensbeste hoogte van 4.45 meter.