Advertorial Economie

Genieten van lekker eten bij restaurant ‘s Molenaarsbrug

Restaurant ’s Molenaarsbrug introduceert vanaf vandaag haar nieuwe kaart. Er is flink wat veranderd, vooral aan de lunchkaart. De verschillende gangen hebben plaats gemaakt voor heerlijke, klassieke lunchgerechten. Tjeerd, al bijna 12,5 jaar chef-kok bij ’s Molenaarsbrug, laat je kennis maken met de nieuwe kaart.

“Van oudsher serveerden wij altijd een 3-gangen lunch. We kregen van gasten steeds vaker te horen dat ze behoefte hadden aan één gang en dat dit ook wat eenvoudiger mocht zijn dan de huidige gerechten. Daarom hebben wij de lunchkaart helemaal veranderd. Je kan nu genieten van meer gangbare lunchgerechten maar met de kwaliteit die je van ons gewend bent”, vertelt chef-kok Tjeerd. “We hebben nu bijvoorbeeld een 12-uurtje, een clubsandwich en toast met huisgerookte zalm op de kaart staan en zelfs een heerlijke uitsmijter. Daarnaast blijven wij ook de 2- of 3-gangen lunch serveren."

Restaurant ’s Molenaarsbrug is gelegen op een prachtige plek aan de Oude Rijn in Alphen. “Je kunt hier echt genieten van de rust. Het is hier heerlijk ontspannen en je bent even weg uit de drukte van het centrum. Boten kunnen hier aanmeren en met de fiets ben je hier zo vanuit het dorp.”, legt Tjeerd uit. In het voorjaar en de zomer zit je heerlijk in de zon op het grote terras.

Ook voor een borrel kun je terecht bij ’s Molenaarsbrug. “Als je dan ’s zomers lekker op het terras zit en je hebt nog geen zin om weg te gaan, kun je lekker blijven zitten en genieten van onze borrelplanken.” Je hebt de keuze uit een borrelplank met verschillende soort kaas en vlees maar uiteraard ook de bekende snacks. Met de uitgebreide wijnkaart zorgt het personeel van ’s Molenaarsbrug dat je een heerlijk bijpassend wijntje geschonken krijgt. “We leggen je hier echt in de watten en nemen de tijd voor onze gasten, goede service staat bovenaan.”

Je bekijkt de nieuwe lunch- en dinerkaart vanaf nu op de site van restaurant ’s Molenaarsbrug.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.