Advertorial Economie

Genieten van lekker eten bij restaurant ‘s Molenaarsbrug

Restaurant ’s Molenaarsbrug introduceert vanaf vandaag haar nieuwe kaart. Er is flink wat veranderd, vooral aan de lunchkaart. De verschillende gangen hebben plaats gemaakt voor heerlijke, klassieke lunchgerechten. Tjeerd, al bijna 12,5 jaar chef-kok bij ’s Molenaarsbrug, laat je kennis maken met de nieuwe kaart.

“Van oudsher serveerden wij altijd een 3-gangen lunch. We kregen van gasten steeds vaker te horen dat ze behoefte hadden aan één gang en dat dit ook wat eenvoudiger mocht zijn dan de huidige gerechten. Daarom hebben wij de lunchkaart helemaal veranderd. Je kan nu genieten van meer gangbare lunchgerechten maar met de kwaliteit die je van ons gewend bent”, vertelt chef-kok Tjeerd. “We hebben nu bijvoorbeeld een 12-uurtje, een clubsandwich en toast met huisgerookte zalm op de kaart staan en zelfs een heerlijke uitsmijter. Daarnaast blijven wij ook de 2- of 3-gangen lunch serveren."

Restaurant ’s Molenaarsbrug is gelegen op een prachtige plek aan de Oude Rijn in Alphen. “Je kunt hier echt genieten van de rust. Het is hier heerlijk ontspannen en je bent even weg uit de drukte van het centrum. Boten kunnen hier aanmeren en met de fiets ben je hier zo vanuit het dorp.”, legt Tjeerd uit. In het voorjaar en de zomer zit je heerlijk in de zon op het grote terras.

Ook voor een borrel kun je terecht bij ’s Molenaarsbrug. “Als je dan ’s zomers lekker op het terras zit en je hebt nog geen zin om weg te gaan, kun je lekker blijven zitten en genieten van onze borrelplanken.” Je hebt de keuze uit een borrelplank met verschillende soort kaas en vlees maar uiteraard ook de bekende snacks. Met de uitgebreide wijnkaart zorgt het personeel van ’s Molenaarsbrug dat je een heerlijk bijpassend wijntje geschonken krijgt. “We leggen je hier echt in de watten en nemen de tijd voor onze gasten, goede service staat bovenaan.”

Je bekijkt de nieuwe lunch- en dinerkaart vanaf nu op de site van restaurant ’s Molenaarsbrug.


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!