Advertorial Economie

Genieten van lekker eten bij restaurant ‘s Molenaarsbrug

Restaurant ’s Molenaarsbrug introduceert vanaf vandaag haar nieuwe kaart. Er is flink wat veranderd, vooral aan de lunchkaart. De verschillende gangen hebben plaats gemaakt voor heerlijke, klassieke lunchgerechten. Tjeerd, al bijna 12,5 jaar chef-kok bij ’s Molenaarsbrug, laat je kennis maken met de nieuwe kaart.

“Van oudsher serveerden wij altijd een 3-gangen lunch. We kregen van gasten steeds vaker te horen dat ze behoefte hadden aan één gang en dat dit ook wat eenvoudiger mocht zijn dan de huidige gerechten. Daarom hebben wij de lunchkaart helemaal veranderd. Je kan nu genieten van meer gangbare lunchgerechten maar met de kwaliteit die je van ons gewend bent”, vertelt chef-kok Tjeerd. “We hebben nu bijvoorbeeld een 12-uurtje, een clubsandwich en toast met huisgerookte zalm op de kaart staan en zelfs een heerlijke uitsmijter. Daarnaast blijven wij ook de 2- of 3-gangen lunch serveren."

Restaurant ’s Molenaarsbrug is gelegen op een prachtige plek aan de Oude Rijn in Alphen. “Je kunt hier echt genieten van de rust. Het is hier heerlijk ontspannen en je bent even weg uit de drukte van het centrum. Boten kunnen hier aanmeren en met de fiets ben je hier zo vanuit het dorp.”, legt Tjeerd uit. In het voorjaar en de zomer zit je heerlijk in de zon op het grote terras.

Ook voor een borrel kun je terecht bij ’s Molenaarsbrug. “Als je dan ’s zomers lekker op het terras zit en je hebt nog geen zin om weg te gaan, kun je lekker blijven zitten en genieten van onze borrelplanken.” Je hebt de keuze uit een borrelplank met verschillende soort kaas en vlees maar uiteraard ook de bekende snacks. Met de uitgebreide wijnkaart zorgt het personeel van ’s Molenaarsbrug dat je een heerlijk bijpassend wijntje geschonken krijgt. “We leggen je hier echt in de watten en nemen de tijd voor onze gasten, goede service staat bovenaan.”

Je bekijkt de nieuwe lunch- en dinerkaart vanaf nu op de site van restaurant ’s Molenaarsbrug.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 19:40

Elektrische scooter bij woning in brand

Op de Nieuwedijk in Alphen is de brandweer op zaterdagavond in actie gekomen voor een elektrische scooter die in brand stond. 

Advertorial Economie vandaag 16:21

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Coronavirus in Alphen vandaag 14:11

‘We Care For You’: geef jij ook een behandeling cadeau voor onze zorghelden?

De coronacrisis onderstreept hoe belangrijk goede zorgverlening is. The Center of Beauty vindt dat zorgpersoneel meer verdient dan alleen applaus. Daarom zijn zij de actie ‘We Care For You’ gestart, waarbij zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet. De reacties zijn overweldigend, daarom doen ze een oproep aan andere ondernemers. 

Evenementen vandaag 13:24

Coronaproof langs de deuren met Halloween en Sint-Maarten

De Halloween-evenementen konden door de aangescherpte maatregelen helaas geen doorgang vinden, maar langs de deuren met Halloween en Sint-Maarten mag wel. Maar hoe doe je dat zo coronaproof mogelijk?