Advertorial Politiek

Gerard van As voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Gerard van As is de nummer 3 op de kieslijst van Nieuw Elan en is welbekend als wethouder.

"Voor mij staat Nieuw Elan voor nieuwe politiek. Hierbij gaat het niet om links of rechts, maar gaat het tussen goed of niet goed, tussen oud of nieuw. Nieuw Elan is niet aan leeftijd gebonden, maar heeft een duidelijke visie op mens en maatschappij en politiek denken en handelen.

De burgers zijn moe van al het gedraai van de 'oude politieke partijen' die tijdens de verkiezingen alles beloven, maar niets nakomen en ook niet luisteren naar de burgers.
Vandaar dat ik gekozen heb voor Nieuw Elan en mij hier als een vis in het water voel. Ik kan open en kritisch voor mijn mening uitkomen en zeggen waar het op staat.
Daarnaast heb ik een lange bestuurlijke ervaring van twintig jaar in de gemeentepolitiek als raadslid en elf jaar als wethouder en ruim vier jaar ervaring als lid van de Tweede Kamer.

Ik ben er trots op dat wij in de fractie van Nieuw Elan - in goede harmonie - als één team met elkaar samenwerken om zo de ware belangen van onze burgers optimaal te kunnen behartigen, want daar zitten wij tenslotte voor!"

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 3.
G.P. van As (Gerard)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!