Economie

Gesignaleerde man belooft zichzelf aan te geven

De politie heeft dinsdag geprobeerd een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn aan te houden die nog een straf moet uitzitten. De man wist echter via het dak te ontkomen. Toen de politie woensdag opnieuw voor de deur stond, bleek de man voorbereidingen te hebben getroffen.

De agenten werden woensdag verrast door een briefje van de bewoner die op de voordeur zat geplakt. In het briefje werden de agenten verzocht de voordeur heel te laten én deed de man een belofte:

"Hoi politie, graag wil ik vragen om mijn voordeur a.u.b. heel te laten. Sowieso zitten er binnen huisdieren die dan doodsbang worden en mij ga je toch niet binnen aantreffen. Tenzij jullie doel is om het mensen moeilijk te maken, dan moeten jullie het vooral doen. Ik ben voorlopig niet thuis, ik zal eerst wat zaken moeten regelen en heb daar een paar dagen voor nodig. Daarna zal ik me zelf komen melden bij jullie."

De man bleek echt niet thuis te zijn en dus bleef de voordeur heel. De politie doet echter ook een belofte aan de man: "Wij wachten uiteraard niet af tot de man zich vrijwillig komt melden."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.