Josh Walet

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Het feest trapte af met een energieke TikTok-dansworkshop, waarbij drie bekende TikTokkers de danspasjes van de Baronie TikTok demonstreerden. Hierna betoverde Juf Roos het publiek met haar optreden, waarbij alle favoriete kinderliedjes werden gezongen en buurjongen Gijs natuurlijk niet mocht ontbreken. Vervolgens bracht Muziekwijs met A-MEEZING VOICES een spetterend optreden ten gehore.

Na een ochtend vol plezier voor de jongsten was het tijd voor de volwassenen om te genieten van de optredens. Op het podium verscheen niemand minder dan Thomas Berge, die het publiek vermaakte met zijn muziek. Als klap op de vuurpijl sloot zangtrio Helemaal Top het feest af met een knallend optreden!

De tekst loopt door onder de afbeelding.

WhatsApp Image 2024-05-25 at 22.15.07.jpeg

Groot succes!

Naast de optredens waren er de hele dag door leuke activiteiten in winkelcentrum de Baronie. Zo kon je deelnemen aan de speciale verjaardagspeurtocht door de Baronie. 

Voor de creatievelingen was er een knutseltent waar je je eigen feesthoedje kon maken en waar je geschminkt kon worden. Daarnaast was het leegstaande pand naast de Zeeman omgetoverd tot een te gekke Rollerdisco.

Het 10-jarig jubileumfeest van winkelcentrum de Baronie was een dag vol plezier en entertainment voor jong en oud!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.