Josh Walet

Geslaagde editie Huttenbouw

Om 8:30 uur vanochtend is er een einde gekomen aan de Huttenbouwweek.  

Gisteravond was het feest op het terrein van de Huttenbouw. Ouders, ooms, tantes, vrienden en bekenden konden genieten van de gebouwde hutten. Er werden spullen verkocht en er waren verschillende activiteiten te beleven. Om 21:00 uur was er voor de kinderen een disco met een DJ. Deelnemers van de Huttenbouw konden na de disco blijven slapen in hun eigen gebouwde hut. Vanochtend moesten de kinderen vroeg opstaan om de hutten weer af te breken.

“Het was een zeer geslaagde editie, waar het mooie weer zeker aan heeft bijgedragen,” laat voorzitter Michel Linting weten. “Ook de avond was top,” vertelt Linting enthousiast. Er waren ongeveer 3500 bezoekers om de hutten te bekijken en zo’n 350 kinderen zijn afgelopen nacht in de hutten blijven slapen. “Het was echt een topweek.”

Vanmiddag is er de mogelijkheid om hout op te halen op het terrein van de Huttenbouw.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!