Josh Walet

Geslaagde editie Huttenbouw

Om 8:30 uur vanochtend is er een einde gekomen aan de Huttenbouwweek.  

Gisteravond was het feest op het terrein van de Huttenbouw. Ouders, ooms, tantes, vrienden en bekenden konden genieten van de gebouwde hutten. Er werden spullen verkocht en er waren verschillende activiteiten te beleven. Om 21:00 uur was er voor de kinderen een disco met een DJ. Deelnemers van de Huttenbouw konden na de disco blijven slapen in hun eigen gebouwde hut. Vanochtend moesten de kinderen vroeg opstaan om de hutten weer af te breken.

“Het was een zeer geslaagde editie, waar het mooie weer zeker aan heeft bijgedragen,” laat voorzitter Michel Linting weten. “Ook de avond was top,” vertelt Linting enthousiast. Er waren ongeveer 3500 bezoekers om de hutten te bekijken en zo’n 350 kinderen zijn afgelopen nacht in de hutten blijven slapen. “Het was echt een topweek.”

Vanmiddag is er de mogelijkheid om hout op te halen op het terrein van de Huttenbouw.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 19:11

Veel meer speelplaatsen in gemeente dan gedacht

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft meer speelplekken dan gedacht. Dat blijkt uit een inventarisatie die bij het Speelruimteplan 2020-2024 hoort. Een deel van de speelplaatsen is echter verouderd en er is een kleine 1,7 miljoen euro nodig om dat in orde te maken.

Calamiteiten gisteren 18:54

Politie zoekt naar daders zakkenrollerij

Op vrijdag 29 november 2019 pinde een 82-jarige man rond 13:45 uur bij een pinautomaat in de Albert Heijn in Winkelcentrum de Herenhof in Alphen. Op camerabeelden is te zien hoe een man en een vrouw de portemonnee van de 82-jarige man uit de tas van de man stelen. De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak. 

Politiek gisteren 18:27

Spies blij met VNG-standpunt over verbieden van vuurwerk

Burgemeester Liesbeth Spies is blij met het standpunt van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) over een landelijk vuurwerkverbod. Het gaat om het verbieden van knalvuurwerk, vuurpijlen en los vuurwerk.

Algemeen gisteren 16:46

Hoe hoog is de belastingstijging in Alphen?

De belastingen zijn dit jaar weer gestegen, met in de regio Oudewater als kampioen met een stijging van 12,2% ten opzichte van vorig jaar. Wat is de stijging in Alphen?