Josh Walet

Geslaagde editie Huttenbouw

Om 8:30 uur vanochtend is er een einde gekomen aan de Huttenbouwweek.  

Gisteravond was het feest op het terrein van de Huttenbouw. Ouders, ooms, tantes, vrienden en bekenden konden genieten van de gebouwde hutten. Er werden spullen verkocht en er waren verschillende activiteiten te beleven. Om 21:00 uur was er voor de kinderen een disco met een DJ. Deelnemers van de Huttenbouw konden na de disco blijven slapen in hun eigen gebouwde hut. Vanochtend moesten de kinderen vroeg opstaan om de hutten weer af te breken.

“Het was een zeer geslaagde editie, waar het mooie weer zeker aan heeft bijgedragen,” laat voorzitter Michel Linting weten. “Ook de avond was top,” vertelt Linting enthousiast. Er waren ongeveer 3500 bezoekers om de hutten te bekijken en zo’n 350 kinderen zijn afgelopen nacht in de hutten blijven slapen. “Het was echt een topweek.”

Vanmiddag is er de mogelijkheid om hout op te halen op het terrein van de Huttenbouw.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!