Geslaagde eerste figurenwedstrijd voor jongere synchroonzwemsters AZC

De Alphense Zwemclub AZC Synchroonzwemmen was goed vertegenwoordigd op de eerste figurenwedstrijd voor de categorieën 1 t/m 7. Vanaf de hogere categorieën worden er medailles uitgedeeld, daaronder ging iedereen met een oorkonde naar huis.

Amber (9e, 49 pnt), Cato (13e, 46 pnt) en Iris (14e, 44 pnt) zwommen hun eerste figurenwedstrijd en dat deden zij bij categorie 1. Bij categorie 2 zwommen Lenka (2e, 58 pnt), Nomi (3e, 57 pnt) en Barbara (5e, 55 pnt). Categorie 4-figuren werden gezwommen door Poppy (1e, 49 pnt), Charlotte (gedeelde 2e, 48 pnt) en Daisy (4e, 47 pnt). Bij categorie 6 haalde Izabeau een zilveren medaille met 53,6137 punten. Het podium van categorie 7 was voor AZC. Daar zwommen Nienke (1e, 56,3224), Veerle (2e, 54,5254), Kyra (3e, 51,4457) en Eline (4e, 50,0978).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca vandaag 16:49

Van der Valk verruimt het terras

De komende dagen wordt het genieten geblazen met het mooie weer. Ook de terrassen die op maandag 1 juni vanaf 12:00 uur open mogen is voor veel Alphenaren een mooi vooruitzicht. Van der Valk Avifauna heeft voor alle terrasliefhebbers het terras verruimd, waardoor borrelen langs de kade ook mogelijk is.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 16:18

Ken jij The Center of Beauty al?

Heb jij een huidprobleem en ben je opzoek naar een oplossing? Bij The Center of Beauty nemen ze jou mee naar de wereld van Cenzaa, waar wellness en intensieve huidverbetering samenkomen.

Politiek vandaag 15:16

Gemeente helpt pop-up horeca aan tijdelijke standplaatsen

Een vergeten groep tijdens de coronacrisis is de tijdelijke horeca. Foodtrucks en oliebollenkramen, bijvoorbeeld. De VVD pleit voor hulp van de gemeente aan deze groep. Wethouder Van As gaat er direct werk van maken.

Sport vandaag 14:29

In beweging blijven met BOOST

Bewegen is belangrijk. Dat weten de beweeg- en lifestylecoaches van BOOST maar al te goed. Zij organiseren op verschillende locaties in de gemeente activiteiten en workshops om jongeren actief en gezond te houden.

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:22

De Heerlijkheid van Alfen: een onherbergzaam gebied

Groene polders, sloten en koeien: het kenmerkende landschap rond Alphen aan den Rijn en in het Groene Hart. Toch zag het er hier niet altijd zo uit. Het project ‘De Heerlijkheid van Alfen’ maakt de geschiedenis van Alphen aan den Rijn weer zichtbaar en beleefbaar. 

Politiek vandaag 12:30

Gemeente kan niets doen aan huurverhogingen

De Alphense woningcorporaties Woonforte en Habeko kunnen gewoon een reguliere huurverhoging doorvoeren. Daar heeft de gemeente niets over te zeggen, zo meldt wethouder Gerard van As. Een aantal politieke partijen is het hier niet mee eens.