Drieman Garantiemakelaars
Advertorial Wonen en bouwen

Geslaagde Open Huizen Dag bij Drieman Garantiemakelaars

De traditionele herfsteditie van de Open Huizen Dag heeft afgelopen zaterdag 5 oktober weer plaatsgevonden. De Open Huizen Dag bracht in Alphen aan den Rijn weer veel kijkers en potentiële kopers in beweging.  

Veel (nieuwe) verkopers hebben geprofiteerd van de promotie én opkomst op de Open Huizen Dag door hun woning voor 5 oktober in de verkoop te zetten. Elke woning kreeg gemiddeld 4 kijkers. Er waren minder woningen die meededen, maar daarentegen niet minder kijkers. Voor de verkopers van Drieman Garantiemakelaars was het een positief Open Huis, omdat ze over aandacht voor hun huis niet te klagen hadden.

"Kopers behouden toch een bredere blik en gaan ook kijken bij huizen die in eerste instantie niet aan (al) hun woonwensen voldoen. Daarbij komt dat je niet slechts één, maar meerdere huizen kunt bezichtigen. Zolang ze maar meedoen aan deze dag. Zo kun je, op een laagdrempelige manier, verschillende woningen bekijken en met elkaar vergelijken. Misschien ontdek je zo dat je bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl je dat van tevoren nooit had gedacht."

Drieman Garantiemakelaars kan concluderen dat deze herfsteditie voor hun verkopers weer een succesvolle dag is geweest. Het is niet raar dat er nog steeds belangstelling is voor de Open Huizen Dag. "Het aanbod is beperkt, dus goede en tijdige oriëntatie is belangrijk. Daar is de Open Huizen Dag een goed middel voor."

Voor kijkers die enthousiast zijn om een volgende stap te zetten is het goed te weten dat je een makelaar ook kunt inschakelen voor de aankoop of taxatie van een woning. Met een aankoopmakelaar heeft u als kopende partij een deskundige aan uw zijde tegenover de verkopende makelaar. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel, een goede makelaar neemt u heel veel werk uit handen en heeft een enorme schat aan kennis en ervaring.

Het volgende Open Huis dat gehouden wordt bij Drieman vindt plaats op zaterdag 7 december. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.