Drieman Garantiemakelaars
Advertorial Wonen en bouwen

Geslaagde Open Huizen Dag bij Drieman Garantiemakelaars

De traditionele herfsteditie van de Open Huizen Dag heeft afgelopen zaterdag 5 oktober weer plaatsgevonden. De Open Huizen Dag bracht in Alphen aan den Rijn weer veel kijkers en potentiële kopers in beweging.  

Veel (nieuwe) verkopers hebben geprofiteerd van de promotie én opkomst op de Open Huizen Dag door hun woning voor 5 oktober in de verkoop te zetten. Elke woning kreeg gemiddeld 4 kijkers. Er waren minder woningen die meededen, maar daarentegen niet minder kijkers. Voor de verkopers van Drieman Garantiemakelaars was het een positief Open Huis, omdat ze over aandacht voor hun huis niet te klagen hadden.

"Kopers behouden toch een bredere blik en gaan ook kijken bij huizen die in eerste instantie niet aan (al) hun woonwensen voldoen. Daarbij komt dat je niet slechts één, maar meerdere huizen kunt bezichtigen. Zolang ze maar meedoen aan deze dag. Zo kun je, op een laagdrempelige manier, verschillende woningen bekijken en met elkaar vergelijken. Misschien ontdek je zo dat je bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl je dat van tevoren nooit had gedacht."

Drieman Garantiemakelaars kan concluderen dat deze herfsteditie voor hun verkopers weer een succesvolle dag is geweest. Het is niet raar dat er nog steeds belangstelling is voor de Open Huizen Dag. "Het aanbod is beperkt, dus goede en tijdige oriëntatie is belangrijk. Daar is de Open Huizen Dag een goed middel voor."

Voor kijkers die enthousiast zijn om een volgende stap te zetten is het goed te weten dat je een makelaar ook kunt inschakelen voor de aankoop of taxatie van een woning. Met een aankoopmakelaar heeft u als kopende partij een deskundige aan uw zijde tegenover de verkopende makelaar. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel, een goede makelaar neemt u heel veel werk uit handen en heeft een enorme schat aan kennis en ervaring.

Het volgende Open Huis dat gehouden wordt bij Drieman vindt plaats op zaterdag 7 december. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.