Josh Walet

Gestolen auto aangetroffen in het Aarkanaal

Maandag op dinsdagnacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Westkanaalweg tussen Alphen en Ter Aar. Ter plekke werd op de bodem van het Aarkanaal een voertuig aangetroffen.

Twee duikteams, ambulances, een traumahelikopter en diverse politie-eenheden kwamen dinsdagnacht met spoed ter plaatse op de Westkanaalweg. Daar waren bandensporen te zien die het water in gingen. De duikteams gingen direct te water en begonnen met een zoekactie. Al snel werd een auto gelokaliseerd, maar in het voertuig zat niemand. Ook rondom het voertuig werd niemand aangetroffen. Nadat het kenteken gecheckt kon worden bleek het te gaan om een gestolen voertuig. Omdat er twee duikteams waren ingezet bij het incident werd het sein ‘Middel duikalarm’ gegeven.

En bergingsbedrijf heeft samen met de brandweerduikers de auto geborgen. De politie doet verder onderzoek.

IMG-20200630-WA0001.jpg

munneke.jpg


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Theater

Er moet opnieuw geld worden bijgelegd bij Theater Castellum. Nu gebeurt dat elk jaar, dus we hoeven hier niet verbaasd over te zijn. Deze keer al helemaal niet, want het is een gevolg van de coronacrisis. Iedereen staat nu in het rood speciaal in de culturele sector.

Voor Kinderen gisteren 17:21

Culturenplein op het Topaasplantsoen feestelijk geopend

Onder toeziend oog van veel publiek is op vrijdagmiddag 10 juli het Culturenplein aan het Topaasplantsoen in Alphen geopend. Wethouder Gert-Jan Schotanus was aanwezig bij de onthulling van het bord.

Overige gisteren 16:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit.

Overige gisteren 15:12

Scootmobielruimte voor bewoners aan de Aardster

Voorheen moesten de bewoners van de Aardster in Alphen hun scootmobiel in de galerij stallen, maar daar komt verandering in. Vanaf volgende week kunnen zij namelijk gebruikmaken van een nieuwe scootmobielruimte naast het gebouw.