Joshua Bos

Getuigen gezocht van overval op tankstation

Op 1 februari rond 19.00 uur wordt een medewerkster van het tankstation van der Molen aan de Van Foreestlaan bruut overvallen. Vlak voor sluitingstijd bedreigt de man haar met een groot mes en gaat hij er vandoor met een geldbedrag. De bewakingscamera's hebben de verdachte vastgelegd, de politie is op zoek naar getuigen.      

De overvaller is een man van 1.70 lang en ongeveer 30 jaar oud. Hij had zijn gezicht grotendeels bedekt en was in het zwart gekleed. Hij heeft een lichte huidskleur en spreekt accentloos Nederlands. De man droeg ook een donkerkleurige sjaal, met een dunne rode en groene streep die samen een ruit vormden. 

 

Team West, het opsporingsprogamma van Omroep West heeft gisteravond in hun uitzending aandacht besteed aan de overval. De overval heeft zoveel impact gehad op de eigenaar, Arthur van der Molen, en zijn medewerkers dat hij in maart besloot om het tankstation onbemand te maken. "Ik kan niet leven met het gevoel, dat ik niet het maximale aan veiligheid kan doen, terwijl we dus blijkbaar wel dit soort risico’s lopen. Als het geld er was, had ik er echt alles aan willen doen", gaf hij eerder aan.

Heb jij meer informatie over de overvaller of tips voor de politie? Neem dan contact op via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel met Misdaad Anoniem via 0800-7000. Je kunt je tips ook doorgeven via Whatsapp op 06-10000012.

Beeld: Politie


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.