Advertorial Calamiteiten

Getuigen gezocht van straatroof Van Boetzelaerstraat

De politie doet onderzoek naar een straatroof in de omgeving van de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn. Deze is vrijdag 10 mei tussen 02.30 en 03.00 uur gepleegd.

De politie is op zoek naar een negroïde man. Hij is ongeveer 23 jaar oud en heeft kort zwart krullend kroes haar. Hij droeg een grijs vest en een spijkerbroek.

Heb jij of iemand die je kent iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie. Alle informatie is belangrijk, ook waarvan je denkt dat deze niet belangrijk is of als je andere verdachte omstandigheden hebt gezien. Reageren kan hier.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.