Bloemen Architecten

Gevel buurthuis Mozaïek onthuld na weghalen steigers

Er wordt al enige tijd hard gewerkt aan het vernieuwde buurthuis van Ridderveld. Afgelopen week was het eindelijk zover: de steigers van buurthuis Mozaïek werden weggehaald en de gevels werden zichtbaar.

De steigers zorgde ervoor dat gebouw niet goed te zien was, maar nu de steigers zijn weggehaald is de vernieuwde gevel goed zichtbaar. “De bestaande gevel is voorzien van extra isolatie aan de buitenzijde, waarna deze bekleed is met steenstrips en gevelpanelen”, vertelt Bloemen Architecten. 

De laatste puntjes worden de komende tijd op de i gezet. “De schilder is nu bezig met laatste schilderwerk van de kozijnen en deuren.”

Buurthuis Mozaïek

In Mozaïek komen verschillende activiteiten voor buurtbewoners in samenwerking met Alphense organisaties zoals de Somalische stichting Alphen, Stichting Vrouw, Stichting Help Anders, buurtouders Edelstenenbuurt en Verenigingen van Eigenaren De Waterrand en Meerzicht.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Lezing vandaag 12:57

Boeiende lezing Children of the Labyrinth

Op dinsdag 12 maart verwelkomt Buurten&Zo met veel enthousiasme fotograaf en documentairemaker Marieke van der Velden, samen met Philip Brink, voor een boeiende lezing. Marieke, eerder jurylid bij het programma 'Het Perfecte Plaatje', brengt deze dag samen met Philip een fascinerende presentatie over hun meeslepende reportage: Children of the Labyrinth."

Blog Sport vandaag 11:44

Alphense Clubs moeten oppassen

Het voetbalprogramma voor zaterdag 24 februari ziet er als volgt uit: ARC – AFC’34; Ter Leede – Alphense Boys; UVS – Alphia; MMO – A.V.V Alphen.