Bloemen Architecten

Gevel buurthuis Mozaïek onthuld na weghalen steigers

Er wordt al enige tijd hard gewerkt aan het vernieuwde buurthuis van Ridderveld. Afgelopen week was het eindelijk zover: de steigers van buurthuis Mozaïek werden weggehaald en de gevels werden zichtbaar.

De steigers zorgde ervoor dat gebouw niet goed te zien was, maar nu de steigers zijn weggehaald is de vernieuwde gevel goed zichtbaar. “De bestaande gevel is voorzien van extra isolatie aan de buitenzijde, waarna deze bekleed is met steenstrips en gevelpanelen”, vertelt Bloemen Architecten. 

De laatste puntjes worden de komende tijd op de i gezet. “De schilder is nu bezig met laatste schilderwerk van de kozijnen en deuren.”

Buurthuis Mozaïek

In Mozaïek komen verschillende activiteiten voor buurtbewoners in samenwerking met Alphense organisaties zoals de Somalische stichting Alphen, Stichting Vrouw, Stichting Help Anders, buurtouders Edelstenenbuurt en Verenigingen van Eigenaren De Waterrand en Meerzicht.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.