Josh Walet

Gewapende confrontatie bij McDonald's: Politie vindt pistool in sloot na oproep van getuige

Vrijdagmiddag 22 september werd de politie gealarmeerd door een oplettende getuige. Hij meldde dat hij een verdacht persoon een wapen had zien weggooien in een sloot bij de McDonald's aan de Gouwelandenlaan.

De Dienst Speciale Interventies (DSI), rukte onmiddellijk uit en zette duikers in om de nabijgelegen sloot te doorzoeken. De operatie resulteerde uiteindelijk in de vondst van een pistool. Er zijn drie verdachten aangehouden in omgeving Alphen aan den Rijn.

Pistool in water

Pistool in water


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.