Gewonnen! Het Palet wint landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft de landelijke finale schoolvoetbal gewonnen.

De meiden begonnen op de finaledag tegen basisschool De Floreant en wonnen de eerste wedstrijd met 2-1. In het vervolg versloegen ze ook overtuigend Oleanderhof, Rehobothschool en basisschool 3Hoven. De laatste wedstrijd tegen basisschool De Akker werd 0-0. Ze hebben de felbegeerde schaal gekregen en ieder een beker. Ex-international Maarten Stekelenburg opende de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi 2024.

Dit jaar deden zo’n 220.000 jongens en meisjes uit heel Nederland mee aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. De 24 klassen die naar de finaledag in Zeist afreizen, hebben zich gekwalificeerd als de besten van hun district. Zij komen uit in de categorieën Gemengd en Meiden, in Groep 5/6 en Groep 7/8.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.