Ingezonden

Gezellige bloemen kopen voor thuis in Alphen aan den Rijn

Je eigen huis is je eigen heiligdom, de plek waar je een gevoel van rust en kalmte ervaart. Waarom zou je jouw ruimte niet mooier maken door de schoonheid van de natuur naar binnen te halen?

Bloemen toevoegen aan je interieur is een geweldige manier om elke kamer op te frissen, en er zijn ook veel voordelen verbonden aan het binnenhalen van mooie bloemen. Wat zijn nou hippe plekken in de omgeving van Alphen aan den Rijn om mooie bloemen te kopen? Wij hebben er een aantal voor jou opgesomd.

Bloembar uit Alphen aan den Rijn

Bloembar is dé bloemenzaak van Alphen aan den Rijn, in het gezellige centrum Herenhof. De medewerkers van Bloembar staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Mocht je vragen hebben, kom dan zeker even langs of bel naar: 0172- 44 59 20.  Wil je vandaag nog bloemen en/of planten laten bezorgen? Dat kan! Bestel voor 12:00 uur online bij Bloembar.

Bloemen cultiveren bepaalde stemmingen 

Je woning zet de toon voor jouw dag en kan je welzijn en kijk op het leven beïnvloeden. Je kunt die stemming sturen door je ruimte te vullen met bloemen die de gewenste stemming cultiveren. Je kunt de kleur van je bloemstuk aanpassen aan de kamer, zachte neutrale kleuren voor een ontspannende slaapkamer of felle accentkleuren in de eetkamer om een levendig gesprek te bevorderen.

Bloemenboetiek Mariska uit Alphen aan den Rijn

Bloemenboetiek Mariska biedt een groot assortiment aan van boeketten, planten, rozen en rouwbloemen. Daarnaast biedt ze een arrangementen en bepaalde type bloemen die voor diverse gelegenheden van dienst kunnen zijn. Beterschap bloemen, zoals een Monstera, rouwbloemen, geboorte- en gefeliciteerd bloemen.Wil je een bloemetje bestellen voor om in Alphen te laten bezorgen? Dan ben je bij bij bloemenboetiek Mariska op het juiste adres. Je kunt via hen eenvoudig en snel een boeket bloemen of een plant laten bezorgen in Alphen.

Bloemen geven een gevoel van intentionaliteit aan je woonruimte 

Een boeket verse bloemen geeft elke kamer de finishing touch en kan de ruimte zelfs de uitstraling geven van een show. Kies je zonnebloemen of een hangplant zorgvuldig om de esthetiek te cultiveren die je zoekt. Ghitelman houdt bijvoorbeeld van de zachte bloemblaadjes en bijna doorschijnende kleuren van pioenen, omdat ze een drukke decoratie ruimte kunnen kalmeren en concurrerende elementen kunnen samenbrengen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.