Archieffoto Josh Walet

GGD Hollands Midden besluit teststraat in Alphen langer te openen

Er is sprake van drukte bij de teststraat van GGD Hollands Midden aan de Kalkovenweg in Alphen. Daarom zullen de testlocaties vanaf nu ruimere openingstijden hanteren.

Dat meldt GGD Hollands Midden. Ook de testlocatie in Katwijk is ruimer geopend. Dit houdt in dat de testlocatie van maandag tot en met zaterdag open is tot 19:00 uur en op zondag tot 16:30 uur. “Op deze manier kunnen we de drukte beter spreiden en bieden we meer mogelijkheden voor het maken van afspraken”, legt GGD Hollands Midden uit.

Sinds maandag 17 augustus kunnen Alphenaren terecht bij de teststraat aan de Kalkovenweg. Het betreft een drive-in locatie. Hier heeft GGD Hollands Midden toen voor gekozen omdat er dan een geringe kans op besmetting is voor hun personeel. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.