Josh Walet

GGD Hollands Midden schaalt verder af, vaccinatielocaties minder vaak open

Het wordt steeds rustiger op de test- en vaccinatielocaties in Hollands Midden. Onder meer de vaccinatielocatie in Alphen aan den Rijn is daarom voortaan vier dagen per week open, van woensdag tot en met zaterdag.

De vaccinatielocatie Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn is voortaan op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 08:00 tot 15:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur. Er wordt op deze locatie alleen gevaccineerd met Pfizer en Moderna.

Pop-up locaties

Waar het rustig is op de vaste vaccinatielocaties, is het onverminderd druk op de pop-up locaties in de regio. In week 16 kwamen 500 mensen een prik halen op de drie pop-up locaties in Noordwijk, Katwijk en Alphen aan den Rijn. Op deze locaties is het mobiele vaccinatieteam deze week weer aanwezig, zo meldt GGD Hollands Midden. Vanaf zaterdag 30 april staat GGD Hollands Midden elke zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur met een pop-up locatie in het Alphense gemeentehuis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.