Josh Walet

GGD Hollands Midden schaalt verder af, vaccinatielocaties minder vaak open

Het wordt steeds rustiger op de test- en vaccinatielocaties in Hollands Midden. Onder meer de vaccinatielocatie in Alphen aan den Rijn is daarom voortaan vier dagen per week open, van woensdag tot en met zaterdag.

De vaccinatielocatie Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn is voortaan op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 08:00 tot 15:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur. Er wordt op deze locatie alleen gevaccineerd met Pfizer en Moderna.

Pop-up locaties

Waar het rustig is op de vaste vaccinatielocaties, is het onverminderd druk op de pop-up locaties in de regio. In week 16 kwamen 500 mensen een prik halen op de drie pop-up locaties in Noordwijk, Katwijk en Alphen aan den Rijn. Op deze locaties is het mobiele vaccinatieteam deze week weer aanwezig, zo meldt GGD Hollands Midden. Vanaf zaterdag 30 april staat GGD Hollands Midden elke zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur met een pop-up locatie in het Alphense gemeentehuis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.