Josh Walet

GGD stopt met ‘fijnmazig vaccineren’: pop-up locatie bij gemeentehuis gaat sluiten

De coronacrisis lijkt bijna ten einde te zijn. Ook de GGD merkt dit bij de vaccinatielocaties: de bezoekersaantallen lopen langzaam terug en het fijnmazig vaccineren is over het hoogtepunt heen.

Het fijnmazig vaccineren zal dan ook in de loop van de aankomende weken afgeschaald worden. “Rond half juni gaat de GGD stoppen met de mobiele teams”, aldus GGD Hollands Midden. In Alphen aan den Rijn gebeurt dit al eerder: bij de pop-up locatie in het gemeentehuis kun je tot en met 28 mei elke zaterdag terecht.

De vaste locatie in Alphen aan den Rijn, in de hal van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, zal wel openblijven. Hier kun je op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag terecht voor een coronavaccinatie. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.