Archieffoto Josh Walet

GGD testlocatie in Alphen is tot nader order gesloten vanwege winterse weersomstandigheden

GGD Hollands Midden heeft maandagochtend moeten besluiten om de corona testlocatie in Alphen per direct te moeten sluiten. Dit vanwege de huidige winterse weersomstandigheden.

Zondag waren alle testlocaties van de GGD gesloten in verband met code rood. De testlocaties in de regio Hollands Midden gingen maandagochtend allemaal open. Maar de testlocatie in Alphen is per direct dus weer dichtgegaan. “De huidige omstandigheden laten het niet toe om de veiligheid van cliënten en medewerkers te waarborgen”, laat GGD Hollands Midden weten.

De andere testlocaties in onze regio zijn nog wel open voor het afnemen van testen. Het callcenter is begonnen met het annuleren van afspraken en het eventueel verplaatsen van de afspraken naar een andere locatie. “Wij hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie. Zo snel als het weer kan, zal de testlocatie weer openen.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 16:11

Het nieuwe lesseizoen bij TEAN gaat van start

We gaan weer naar de lente en dat betekent lekker buiten sporten. Altijd al een keer tennis uit willen proberen? Voor de jeugd organiseert TEAN gratis inlooplessen!

Dronefotografie vandaag 14:55

Alphen vanuit de lucht: De Stadspoort vormt de entree naar het centrum

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer De Stadspoort, gelegen aan de rand van het Alphense stadshart.

Calamiteiten vandaag 12:34

Man vermist vanaf de Zaalbergstraat

Er is een Burgernet bericht verspreid in Alphen vanwege een vermissing. Het gaat om een blanke man die vermist is geraakt vanaf de Zaalbergstraat in Alphen. 

Wist je dat? vandaag 12:03

Crossen in Alphen? Dat mag nergens

Op diverse locaties in Alphen komt het regelmatig voor dat er gecrost wordt, bijvoorbeeld op de Maatschapslaan in Alphen West. Maar wist je dat crossen volgens de Algemene Plaatselijke Verordening in de hele gemeente verboden is?

Advertorial Eten en drinken vandaag 10:45

Overheerlijke Foodboxen bestel je bij Ten Brink Food

Naast de dagelijkse benodigdheden in de supermarkt kan je bij Ten Brink Food ook terecht in het Foodcafé voor allerlei heerlijkheden voor de Bourgondische levensgenieter, zoals foodboxen voor iedere gelegenheid. Extra makkelijk is dat je het nu ook kunt bestellen via de webshop!