InTeylingen

GGD testlocatie in Alphen moest dicht vanwege uitgedraaide verwarming

De testlocatie van de GGD aan de Kalkovenweg werd maandagochtend plotseling gesloten. Waarom? Iemand had voor het weekend de verwarming uitgezet. Dinsdagochtend is de testlocatie wel gewoon weer open gegaan.

Maandagochtend moest de testlocatie van de GGD per abuis sluiten. “De huidige omstandigheden laten het niet toe om de veiligheid van cliënten en medewerkers te waarborgen”, zo liet GGD Hollands Midden als reden weten. Wat bleek? Iemand had de verwarming uitgedraaid. “Het gebouw was om een technische reden niet warm genoeg om mensen te ontvangen. Dinsdag werkt de verwarming weer naar behoren”, zegt GGD Hollands Midden.

Dinsdagochtend is de testlocatie in Alphen wel weer open gegaan, al was dit later dan normaal. Alle testlocaties openen deze week namelijk om 09:00 uur in plaats van 08:00 uur. “Door het winterse weer lukt het een deel van ons personeel niet om om op tijd aanwezig te zijn. Dit geldt ook voor de mensen die een test willen ondergaan. Daarom gaan we deze week een uur later open”, aldus GGD Hollands Midden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 19:20

Geen nieuwe versoepelingen, wel ‘correcties’ op huidige maatregelen

‘’Als de verwachting uitkomt dat begin zomer iedereen die wil minimaal één keer gevaccineerd is, dan is dat het moment dat we weer grote stappen richting het normale leven kunnen zetten’’, zo begint premier Rutte zijn speech. Toch zijn er voor nu nog geen nieuwe versoepelingen. Wel wordt een aantal maatregelen gecorrigeerd.  

Politie gisteren 16:42

De meest opmerkelijke politiemeldingen van Alphen dit weekend

In totaal kwamen er afgelopen weekend 97 meldingen bij de meldkamer van de Politie Alphen aan den Rijn. De politie spreekt hierbij van een vrij gemiddeld weekend. Onder andere kreeg de politie maar liefst driemaal met dezelfde persoon te maken.

Calamiteiten gisteren 13:28

Grote brand aan Goudse Rijpad

Er is een grote brand in een dak van een gebouw aan het Goudse Rijpad in Alphen. Speciale 'rietendakteams' zijn ook onderweg.