Youtube Gierige Gasten
Overige

Gierige Gasten nemen videoclip op in Alphen

Alphenaar Joost Kraima is één van de drie breinen achter het YouTube kanaal 'Gierige Gasten'. De drie vrienden proberen zonder ergens geld voor te betalen, zoveel mogelijk dingen te doen en aan te schaffen omdat het leven al duur genoeg is.      

Omdat de jongens vinden dat ze alle dingen die ze ooit hebben willen doen, al gedaan hebben, zijn ze nu aan een nieuwe reeks video's begonnen. In deze video's werken zijn de anti-bucketlist af. In deze video's doen zij dingen die ze vooral nooit hadden willen doen. Per aflevering heeft één van de drie jongens de pech om een punt af te vinken. 

De eerste challenge is een dat één van de jongens bekend moet maken dat hij een rapcarrière gaat beginnen. Compleet met alles erop en eraan: een officieel nummer releasen met alle gevolgen van dien. De andere twee mogen de teksten verzinnen en de bijbehorende videoclip produceren. Helaas voor Joost was hij voor deze challenge de pechvogel.

Martijn en Niels hebben hun best gedaan op de teksten die voornamelijk over Alphen aan den Rijn gaan, waar Joost is opgegroeid. "Hij komt uit Alphen aan den Rijn, praat er veel over en hoe het was vroeger daar", vertelt Martijn in de video. 

In deze video zie je het eindresultaat van de videoclip:

In deze video zie je de making-of én wat Joost er van vond dat hij deze video moest maken:

"Het was een weekje afzien maar eindelijk komt het nu de wereld in dat het niet waar is", aldus Joost aan het einde van de aflevering.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.