Youtube Gierige Gasten

Gierige Gasten nemen videoclip op in Alphen

Alphenaar Joost Kraima is één van de drie breinen achter het YouTube kanaal 'Gierige Gasten'. De drie vrienden proberen zonder ergens geld voor te betalen, zoveel mogelijk dingen te doen en aan te schaffen omdat het leven al duur genoeg is.      

Omdat de jongens vinden dat ze alle dingen die ze ooit hebben willen doen, al gedaan hebben, zijn ze nu aan een nieuwe reeks video's begonnen. In deze video's werken zijn de anti-bucketlist af. In deze video's doen zij dingen die ze vooral nooit hadden willen doen. Per aflevering heeft één van de drie jongens de pech om een punt af te vinken. 

De eerste challenge is een dat één van de jongens bekend moet maken dat hij een rapcarrière gaat beginnen. Compleet met alles erop en eraan: een officieel nummer releasen met alle gevolgen van dien. De andere twee mogen de teksten verzinnen en de bijbehorende videoclip produceren. Helaas voor Joost was hij voor deze challenge de pechvogel.

Martijn en Niels hebben hun best gedaan op de teksten die voornamelijk over Alphen aan den Rijn gaan, waar Joost is opgegroeid. "Hij komt uit Alphen aan den Rijn, praat er veel over en hoe het was vroeger daar", vertelt Martijn in de video. 

In deze video zie je het eindresultaat van de videoclip:

In deze video zie je de making-of én wat Joost er van vond dat hij deze video moest maken:

"Het was een weekje afzien maar eindelijk komt het nu de wereld in dat het niet waar is", aldus Joost aan het einde van de aflevering.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.