De Thermen2

Gloednieuwe startblokken voor AZC en zwembad AquaRijn

Zwembad AquaRijn beschikt sinds deze week over nieuwe startblokken die voor een perfecte start zorgen. Hiermee moet AquaRijn nog aantrekkelijker worden voor de wedstrijdzwemmer.

De jongste zwemmers van de afdeling wedstrijdzwemmen van AZC hebben dinsdag 8 juni, in het bijzijn van wethouder Gert-Jan Schotanus, de gloednieuwe startblokken in gebruik genomen. Na het doorknippen van de linten, doken ze enthousiast van de nieuwe startblokken.

Grote wens

De afdeling Swimming van AZC maakt wekelijks frequent gebruik van zwembad AquaRijn, voor trainingen en wedstrijden. Een diep gekoesterde wens van de afdeling was het realiseren van professionele, moderne startblokken voor alle zwemmers in Alphen aan den Rijn en omstreken. De nieuwe track-startblokken vergroten de allure van zwembad AquaRijn en dragen bij aan de professionaliseringsslag die door de afdeling Swimming van AZC de afgelopen jaren is ingezet.

Het is AZC gelukt om met behulp van interne sponsoracties de nieuwe startblokken te realiseren. Dit was echter niet gelukt zonder de bijdragen van de Gemeente Alphen aan den Rijn, De Thermen2 en Fonds Alphen. AZC is hier erg dankbaar voor.

Dankzij de nieuwe startblokken heeft de gemeente Alphen aan den Rijn nu een betere positie in de zwemsport. Deze eenmalige investering draagt bij aan het versterken van de maatschappelijke positie van sport in het algemeen, van de gemeente Alphen aan den Rijn, van zwembad AquaRijn en van AZC.

azc startblokken.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”