Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren op 4 februari

Op zondag 4 februari opent Alphen aan den Rijn opnieuw haar deuren voor het gezellige Huiskamerfestival Gluren bij de Buren.

Tussen 12:00 en 17:00 uur zullen Alphenaren gastvrijheid tonen door diverse podia te huisvesten, waarop verschillende optredens plaatsvinden. Het belooft dit jaar een mix te worden van muziek, theater, dans, en cabaret en waar ook amateurkunstenaars een platform krijgen.

Alphenaren stellen hun deuren open voor artiesten en publiek, waardoor bezoekers kunnen genieten van verschillende voorstellingen in een persoonlijke sfeer. Elk optreden duurt een half uur en wordt drie keer herhaald, zodat diverse groepen bezoekers kunnen genieten van de diverse talenten die Alphen te bieden heeft.

In totaal zullen er maar liefst 141 optredens plaatsvinden, verdeeld over 47 verschillende locaties in Alphen aan den Rijn. Of je nu houdt van muzikale klanken, meeslepend theater, energieke dans of humoristisch cabaret, er is voor ieder wat wils. Meer lezen? Klik hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.