OE Horeca & Ondernemers F. Heijmink

Go Sharing scooters blokkeren Van Boetzelaerstraat

In de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn staan sinds afgelopen weekend een flink aantal scooters van het verhuurbedrijf GO Sharing. Politieagent F. Heijmink maakte daar een melding van.

GO Sharing is een verhuurbedrijf van e-scooters, e-bikes en elektrische auto's, die ze als deelvoertuig verhuurt in heel Nederland, zo ook in Alphen aan den Rijn. De meeste Alphenaren wisten dit weekend de scooters wel te vinden om zich richting het festivalterrein aan de Zegerplas te verplaatsen.

De terugweg ging echter minder vaak met de gehuurde scooters. Op dinsdagochtend stonden er nog steeds acht scooters die de weg blokkeerden. Op de website van GO Sharing staat dat de gehuurde scooters geen hinder en overlast mogen veroorzaken. Politie agent Heijmink maakte bij het bedrijf een melding van de scooters die op de stoep geparkeerd stonden. GO Sharing heeft aangegeven binnen 24 uur de scooters te zullen verwijderen. Mogelijk met een boete voor de laatste huurders.

Op Twitter berichtte de politieagent Heijmink het volgende:


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.