Josh Walet
Advertorial Alphense Fijnproevers

Goed eten in zomerse sferen bij restaurant Bon Bini

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant Bon Bini gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Bij Bon Bini is het altijd zomer. Het restaurant staalt dit niet alleen uit in hun heerlijke zomerse gerechten, maar ook het interieur speelt een grote rol. Het kleurrijke restaurant geeft je meteen een vakantiegevoel. En vergeet de culinaire gerechten niet. Je proeft de zomer! Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan zal Bon Bini je zeker niet teleurstellen.

Een zomerse sensatie

Bij Bon Bini kun je genieten van een heerlijk gevarieerd viergangenmenu voor € 35 per persoon.

Een viergangenmenu is natuurlijk niks zonder een voorgerecht! Tijdens het voorgerecht kun je kiezen uit twee verrukkelijke gerechten: Calamarimet witte bonensalade, gereduceerde sinas, zoete aardappel crème en haringkuit. Of ga voor de Gerookte eendenborst met mango chutney, kerrie humus en een crunchy tortilla.

Tijdens het tussengerecht serveert Bon Bini een Pompoenrisotto met parmezaan en bitterkoekjes. Het gerecht wordt afgetopt met salie. Een verrassende combinatie, wat gegarandeerd een zomers gevoel oproept.

Na het tussengerecht is het moment aangebroken dat het hoofdgerecht op tafel komt. Zin in heerlijk gestoofd vlees? Ga voor de Karni stobá, ofwel stoofvlees geserveerd met gele rijst, doperwten en piña colada. Meer zin in een goed stuk vis? Ga voor Op de huid gebakken zeebaars met krioyo saus en coulis van paprika.

Je maag zal ongetwijfeld al goed gevuld zijn na al deze gigantisch lekkere gerechten, maar hopelijk heb je nog plek voor het dessert! Op het menu staat nog een heerlijk nagerechtPastéis de nataDit is een gebakje van room, bloedsinaasappel en limoen crème met als kers op de taart oreocrumble. Daar houd je toch zeker wel een plekje voor over?

Alphense Fijnproevers

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl.

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.