Fitnessclub Orange
Advertorial Sport

Goede voornemens? Kom naar de Open Dag van Fitnessclub Orange!

Heb je met jezelf afgesproken dat je in het nieuwe jaar (vaker) gaat sporten? Kom op zondag 14 januari naar de open dag van Fitnessclub Orange in Alphen aan Den Rijn om kennis te maken met fitness, groepslessen en spinning. Je profiteert deze dag direct van een speciale actie.

Tijdens deze open dag staat er van 9:00 tot16:00 uur een team van professionals klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je rond te leiden door de fitnessclub. Van 09:00 tot 10:30 uur kun je daarnaast ook terecht voor een rondleiding door het wellnesscomplex. Schrijf je jezelf deze dag ook in bij de fitnessclub? Dan betaal je géén € 25,- inschrijfgeld én krijg je een motivatiefles cadeau! Je kunt je inschrijven op de club of de hele dag online via www.fitnessclubnederland.nl.

Twee soorten abonnementen

Je kunt bij Fitnessclub Orange kiezen voor twee soorten abonnementen:

  • Een abonnement dat na drie maanden maandelijks opzegbaar is;
  • Een jaarabonnement dat niet maandelijks opzegbaar is, maar waarbij je gebruik kunt maken van een tijdelijke stop. Handig als je op vakantie gaat!

Wat je van ons kunt verwachten

Kom je de eerste keer bij Fitnessclub Orange sporten? Dan wordt er samen met een fitnesscoach een persoonlijk programma voor je opgesteld. Doordat er recent bij is verbouwd, kun je ook genieten van de nieuwste (kracht)apparatuur van Technogym. Ben je fan van de kinesiswand? Leef je uit! Of maak een keuze uit een ruim aanbod groepslessen zoals: Kickboxen, Power Yoga, Spinning en nog veel meer.

Wellness, fysiotherapie of voedingsadvies

Aangrenzend aan de Fitnessclub vind je Aqua Vita Wellness: een wellnesscomplex met een sauna, stoombad, zonnebank en een zwembad. Met een upgrade op jouw abonnement kun je vóór of ná het sporten heerlijk ontspannen. Tijdens de open dag kun je hier tussen 09:00 en 10:30 uur een rondleiding ontvangen. Ook is er een fysiotherapeut aanwezig op de club, kun je natuurgeneeskundige therapie volgen of bij ons aankloppen voor voedingsadvies.

 


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.