The Feel Good Kitchen
Advertorial Horeca

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?

Gelukkig is er The Feel Good Kitchen, een maaltijd-concept van WOODSTONE. Hun missie is het verzorgen van voedzame, verse maaltijden voor iedereen, maar dan makkelijk. Boordevol verse groenten en smaak, en zonder toegevoegde chemische conserveringsmiddelen – die passen er simpelweg niet meer bij. Maar wel zónder concessies te doen op het gebied van smaak, want het leven is te kort om saai te eten. En dat alles aan je deur bezorgd - het enige dat jij nog hoeft te doen is het even opwarmen.

Of je nu alleen eet of met z’n zessen, een half uurtje opwarmen en je kan aan tafel. Combineer zelf één-, twee- en vierpersoonsmaaltijden met elkaar om voor iedereen een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Licht pittige Aziatische kip met groenten en rijst – en dan voor de kinderen een heerlijke mac ‘n’ cheese (mét verstopte bloemkool, ssst). Voor doordeweeks een makkelijke shepherd’s pie, zonder vlees, maar met superveel groenten en een lekker knapperig kaaskorstje. En in het weekend een luxe varkenslende filet met pompoen, kikkererwten en feta. Bomvol smaak, laag in koolhydraten en super lekker.

Bestel maaltijden voor de dagen dat jij het nodig hebt – die drukke dagen als de kinderen moeten sporten, de vrijdag als de koelkast leeg is of gewoon wanneer je geen zin hebt om te koken. The Feel Good Kitchen werken niet met abonnementen, dus je zit nergens aan vast.

10% korting op je eerste bestelling

Wil jij ook een keertje ervaren wat The Feel Good Kitchen voor jou kan betekenen? Met de code VOORNEMEN krijg je nu 10% korting op je eerste bestelling.

Kijk snel op www.feelgoodkitchen.nl en ervaar het gemak van hun verse, thuisbezorgde maaltijden!


Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen gisteren 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten gisteren 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 gisteren 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast gisteren 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.