Goedhart Keukens en Tegels in Alphen aan den Rijn is uitgeroepen tot beste keukenzaak van West-Nederland bij de verkiezing ‘Keukendetaillist van het Jaar 2015’. Directeur Jan Jaap van der Neut en zijn team zijn erg trots: "We hebben onszelf sinds de opening als doel gesteld om klanten elke dag te verrassen en zo goed mogelijk te adviseren. Deze prijs is een mooie erkenning voor het harde werk."

De jury van de verkiezing ‘Keukendetaillist van het Jaar’ kwam in november op bezoek bij Goedhart Keukens en Tegels. De jury beoordeelde de genomineerde bedrijven op het gebied van ondernemerschap, innovatie, visie, showroom en klanttevredenheid. Jan Jaap van der Neut: "Ruim een jaar geleden openden we onze nieuwe showroom. We laten onze bezoekers in acht verschillende werelden zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukens en inrichting. Van klassiek tot modern, en voor ieder budget: we hebben voor iedereen een geschikte keuken."

Handige tips via Facebook
Advies over alles op het gebied van keukens en tegels krijgen bezoekers niet alleen in de showroom, maar ook via social media. Jan Jaap: "Via Facebook geven we mensen bijvoorbeeld tips over keuken-accessoires en meubels. Ook zie je regelmatig foto’s van onze medewerkers die met een interessant project bezig zijn." Onlangs verlootte Jan Jaap nog een VT wonen tegelvloer: "We willen onze klanten zoveel mogelijk verrassen. Dit heeft de jury ook gezien."

Jaarlijkse verkiezing
De verkiezing tot ‘Keukendetaillist van het Jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad KIM (Keuken & -Interieur Magazine). De lezers van het blad konden stemmen op hun favoriete keukenzaak. Op basis van de inzendingen selecteerde het vakblad de genomineerden. Dit jaar koos het vakblad KIM vier regionale winnaars. Er werden drie finalisten gekozen in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West. De winnaars per regio werden tijdens de KIM/STS vakdag in de Utrechtse Jaarbeurs bekend gemaakt.