GoedOpOrde.nl
Advertorial Coronavirus in Alphen

GoedOpOrde.nl biedt ondernemers hulp tijdens coronacrisis

Hoe erg wordt jouw bedrijf geraakt door de maatregelen van de overheid tegen verspreiding van het coronavirus? Minder omzet, maar de vaste kosten gaan onverminderd door. Door alle onzekerheid over de impact en de duur is het juist nú belangrijk om zicht te hebben op je liquiditeit. GoedOpOrde.nl helpt jou om inzicht te krijgen!

Ondernemers helpen

Op dit moment hebben de meeste ondernemers veel vragen door een flinke omzetdaling. Daarbij is de toekomst ook erg onzeker. Er komt veel op je af en er moeten lastige beslissingen worden genomen. GoedOpOrde.nl helpt niet alleen haar eigen klanten, maar biedt hulp aan alle ondernemers die worstelen in deze bizarre tijd. “Als ondernemers moeten we elkaar juist nu helpen waar dat kan”, geven compagnons Roy Spierenburg en Martijn Kulk aan.

Inzicht is belangrijk

Juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om als ondernemer overzicht te behouden en je cashflow te managen. Hiermee krijg je inzicht in de risico’s en kun je op basis hiervan alternatieven afwegen. Met de verkregen inzichten kun je de juiste beslissingen nemen voor je bedrijf.

Door het opstellen van een liquiditeitsprognose krijg je de inkomsten en uitgaven voor de komende periode inzichtelijk. Zo weet je precies hoeveel geld er in je bedrijf beschikbaar is. En zie je in één oogopslag of je de komende periode voldoende cash hebt om aan je betalingsverplichtingen te voldoen.

Ter ondersteuning biedt GoedOpOrde.nl ondernemers een gratis template aan om een liquiditeitsprognose te maken. Deze template staat op de website van GoedOpOrde.nl en vind je hier.

Kom je er niet uit? Voor advies of informatie kun je bellen of appen naar 085-2730761, of stuur een mail naar info@goedoporde.nl.

Financieel adviseur

Met een jong en ambitieus team van financieel adviseurs ondersteunt GoedOpOrde.nl grote en kleine ondernemingen op financieel en fiscaal gebied. Van (salaris)administratie tot het uitgebreid adviseren bij financiële en strategische vraagstukken kun je bij dit kantoor terecht. Op dit moment even op afstand, maar na de crisis ben je van harte welkom aan de Ondernemingsweg 2C in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.