Advertorial Economie

Goudkuil Bouwmanagement helpt je grip te krijgen op je bouw- of vastgoedproject

19 jaar geleden begon eigenaar Ludo Goudkuil zijn onderneming Goudkuil Bouwmanagement. Met ruim 25 jaar werkervaring heeft de bouw geen geheimen meer voor hem. “Ik wilde mijn kennis en ervaring graag inzetten om opdrachtgevers te helpen om hun projecten naar wens én binnen budget en planning te realiseren, iets wat in onze sector niet altijd vanzelfsprekend is.”

Bij Goudkuil Bouwmanagement werken specialisten met liefde voor het vak en jarenlange ervaring. “We weten waar we over praten en verdienen ons daardoor vaak terug voor onze opdrachtgevers. We staan bekend om de kwaliteit die we leveren en daar ben ik trots op.” 

Goudkuil Bouwmanagement kan jou helpen om inzicht te krijgen in de bouwkosten, maar zij kunnen je ook ontzorgen door je bouw- of vastgoedproject gedeeltelijk of geheel te begeleiden.

Calculatiebureau
Goudkuil Bouwmanagement combineert de jarenlange ervaring met slimme software, waarmee ze voor jou goede, gedetailleerde uittrekstaten en inschrijfbegrotingen kunnen maken. Door deze combinatie sluiten de calculaties en ramingen nauw aan bij de praktijk en wordt het risico op faalkosten sterk verminderd. “Door het gebruik van de slimme software kunnen we ook nog eens sneller werken, zodat we onze opdrachtgevers snel van dienst kunnen zijn”, vertelt Ludo.

Projectmanagement & Directievoering
Van de eerste dromen tot de uiteindelijke realisatie en nazorg, in dit hele proces kan Goudkuil Bouwmanagement jou ondersteunen. “Onze opdrachtgevers hebben vaak een bepaald resultaat voor ogen, maar ook een bepaald budget en planning in gedachten. Wij beoordelen dan of de plannen haalbaar zijn en binnen het budget passen. En zorgen er dan vervolgens voor dat het project ook daadwerkelijk binnen budget en planning wordt gerealiseerd. Onze dienstverlening houd overigens niet op na de oplevering. Wij helpen onze opdrachtgevers bij allerlei vraagstukken, ook als het gaat om onderhoud en vastgoedbeheer”, licht Ludo toe.

Projecten
Goudkuil Bouwmanagement heeft voor zijn opdrachtgevers al vele mooie projecten mogen realiseren. Zo kreeg het hoofkantoor van Jungheinrich Nederland weer een moderne en uitnodigende entree en ontvangstruimte. Dit project heeft Goudkuil Bouwmanagement van begin tot eind begeleid. Ook bij het nieuw te ontwikkelen Van der Valk hotel aan de N11 speelt Goudkuil Bouwmanagement een rol. “Een mooi en bijzonder project om aan mee te werken. Wij zijn nauw betrokken bij de eerste planvorming en hopen daarmee een bijdrage te leveren aan een mooi en financieel solide eindresultaat”, vertelt Ludo trots.

Grip op bouwen
“Wij voorzien onze opdrachtgevers altijd van een realistisch advies en inzicht in de (on)mogelijkheden, zodat ze niet tijdens de bouw voor nare verrassingen komen te staan. Onze kracht is dat wij door onze ruime praktijkervaring weten waar we het over hebben en dus kwaliteit leveren. En dat beamen onze klanten. Wij kijken altijd een stap verder, ook als dit niet binnen het project valt. Of je nu een advies wilt over bouwkosten of een partij zoekt die het gehele ontwikkelproces voor je begeleidt, bij Goudkuil Bouwmanagement kan het allemaal.”

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Goudkuil Bouwmanagement kunt u een kijkje nemen op de website of contact opnemen via 071 - 341 68 00.

 


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem.