Goudkuil Bouwmanagement
Advertorial Economie

Goudkuil Bouwmanagement verstevigt positie door overname afdeling Huisvesting & Onderhoud van OHM

Goudkuil Bouwmanagement is een bouwmanagementbureau dat haar klanten in alle fasen van het bouwproces ondersteunt. Daar hoort ook het onderhoud en beheer van vastgoed bij. Om haar positie in deze markt nog meer te verstevigen heeft Goudkuil Bouwmanagement onlangs de afdeling Huisvesting & Onderhoud van Onderwijsbureau Hollands Midden (OHM) overgenomen.

Met deze overname is Goudkuil Bouwmanagement in één keer een grote speler voor de onderwijssector. In totaal gaat het om ca. 55.000 m². “We hebben in de afgelopen 20 jaar een uitstekende naam in de markt opgebouwd door de kwaliteit van onze dienstverlening en onze brede bouwkundige kennis. Met die bouwkundige kennis kunnen wij schoolbesturen volledig ontzorgen, waardoor zij zich kunnen focussen op het bieden van goed onderwijs”, aldus Ludo Goudkuil, eigenaar en directeur van Goudkuil Bouwmanagement.

Goudkuil Bouwmanagement heeft al veel ervaring en expertise in de onderwijssector en breidt met deze overname haar klantportfolio én haar team uit. De medewerkers van de afdeling Huisvesting & Onderhoud van OHM verhuizen namelijk mee en worden per 1 januari onderdeel van het team van Goudkuil Bouwmanagement. Zo blijft de continuïteit voor de bestaande klanten van OHM geborgd. De medewerkers kunnen op hun beurt terugvallen op het grote kennis en expertise netwerk van Goudkuil Bouwmanagement, wat de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Een win-win situatie dus!

Ook OHM is blij met deze oplossing. Want hoewel er onder hun klanten veel behoefte is aan de geboden service, merkte het onderwijsadministratie- en advieskantoor dat de kwaliteitseisen van het vakgebied zich razendsnel ontwikkelen en dat deskundig en innovatief personeel moeilijk te vinden blijkt. Daarom zochten ze naar een goede bouwkundige partner en die hebben ze in Goudkuil Bouwmanagement gevonden.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.