Goudkuil Bouwmanagement
Advertorial Economie

Goudkuil Bouwmanagement verstevigt positie door overname afdeling Huisvesting & Onderhoud van OHM

Goudkuil Bouwmanagement is een bouwmanagementbureau dat haar klanten in alle fasen van het bouwproces ondersteunt. Daar hoort ook het onderhoud en beheer van vastgoed bij. Om haar positie in deze markt nog meer te verstevigen heeft Goudkuil Bouwmanagement onlangs de afdeling Huisvesting & Onderhoud van Onderwijsbureau Hollands Midden (OHM) overgenomen.

Met deze overname is Goudkuil Bouwmanagement in één keer een grote speler voor de onderwijssector. In totaal gaat het om ca. 55.000 m². “We hebben in de afgelopen 20 jaar een uitstekende naam in de markt opgebouwd door de kwaliteit van onze dienstverlening en onze brede bouwkundige kennis. Met die bouwkundige kennis kunnen wij schoolbesturen volledig ontzorgen, waardoor zij zich kunnen focussen op het bieden van goed onderwijs”, aldus Ludo Goudkuil, eigenaar en directeur van Goudkuil Bouwmanagement.

Goudkuil Bouwmanagement heeft al veel ervaring en expertise in de onderwijssector en breidt met deze overname haar klantportfolio én haar team uit. De medewerkers van de afdeling Huisvesting & Onderhoud van OHM verhuizen namelijk mee en worden per 1 januari onderdeel van het team van Goudkuil Bouwmanagement. Zo blijft de continuïteit voor de bestaande klanten van OHM geborgd. De medewerkers kunnen op hun beurt terugvallen op het grote kennis en expertise netwerk van Goudkuil Bouwmanagement, wat de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Een win-win situatie dus!

Ook OHM is blij met deze oplossing. Want hoewel er onder hun klanten veel behoefte is aan de geboden service, merkte het onderwijsadministratie- en advieskantoor dat de kwaliteitseisen van het vakgebied zich razendsnel ontwikkelen en dat deskundig en innovatief personeel moeilijk te vinden blijkt. Daarom zochten ze naar een goede bouwkundige partner en die hebben ze in Goudkuil Bouwmanagement gevonden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."