Josh Walet

Granaat tot ontploffing gebracht op Steekterweg

Een verrassing voor een magneetvisser vanmiddag in Boskoop. Zij viste een granaat op uit de Gouwe. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) moest worden opgeroepen om de granaat tot ontploffing te brengen.  

De vrouw was dicht bij de hefbrug van Boskoop aan het magneetvissen. Toen zij ontdekte dat het een granaat was, heeft zij de politie gewaarschuwd.

De EOD heeft de granaat vanuit Boskoop naar de Steekterweg gebracht om hem daar tot ontploffing te brengen. Het is niet bekend waar de granaat vandaan komt of hoelang deze er al lag.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:25

Expositie abstracte schilderijen Parkvilla foyer

Tot en met 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer van Parkvilla in Alphen. De expositie bestaat uit schilderijen op doek met een abstracte stijl met soms daarin verborgen een realistische toets.

Gemeente gisteren 16:47

Scanauto controleert op betaald parkeren

Vanaf 2 december gaat Gemeente Alphen aan den Rijn een scanauto inzetten om te controleren of mensen betaald hebben voor het parkeren of een vergunning hebben.

Evenementen gisteren 16:08

Data van de Avond- en Dag LAURA zijn bekend

In 2020 vindt de 73e editie plaats van de fietsvierdaagse van de LAURA en de 51e editie van de avondfietsvierdaagse. De organisatie heeft de data van het evenement bekend gemaakt. Let op! De Dag Laura vindt in een andere week plaats.

Overige gisteren 15:22

Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

De donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton is van start gegaan. Tot en met 31 maart 2020 kun je bij de kassa van de Intertoys € 0,50 doneren aan Jantje Beton. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.