Ingezonden
Advertorial Horeca

Grand Café Eight wil voor iedereen betaalbaar zijn

Grand Café Eight, inmiddels al tien jaar gevestigd op de Euromarkt in Kerk en Zanen, gooit het roer om. Vanaf vrijdag 25 november ontvangen gasten de nieuwe menukaart. Reden voor deze verandering: de huidige dure tijden voor de consument. Eight streeft ernaar een restaurant te zijn voor iedereen: zowel de gerechten als de prijzen moeten hiervoor zorgen.

Van saté tot hertenrug

Chefkok Rolf Wortman zwaait vanaf het begin de scepter bij het Grand Café. Hij vertelt: “de nieuwe menukaart bevat echt voor ieder wat wils. Wil je een avond goed tafelen met bijpassende wijnen, dan kan dat nog steeds, bijvoorbeeld met een mooie hertenrug of een curry van zeevruchten. Wil je echter doordeweeks even snel een goed sateetje eten na het werk, ook dan ben je welkom bij Eight. Dat sateetje kost dan bij ons echt niet meer dan ergens anders. De meeste hoofdgerechten op de kaart blijven ruim onder de 20 euro.”

Betaalbaar

De prijzen zijn dan ook een belangrijk uitgangspunt geweest bij het samenstellen van de nieuwe menukaart. Bedrijfsleidster Arline Speetjens vult enthousiast aan: “wij merken dat Alphenaren nog steeds denken dat Eight een duur en ‘chique’ restaurant is. Terwijl wij juist veel betaalbare gerechten op de kaart hebben staan en heel laagdrempelig zijn. In de huidige tijd, waar mensen gewoonweg wat minder te besteden hebben, vinden wij dat extra belangrijk. Voor zowel lunch als diner en zelfs een kop koffie of gezellige borrel kan je bij ons binnen vallen! We kijken er dan ook onwijs naar uit om onze nieuwe én vaste gasten de nieuwe kaart te laten zien. En komen genieten van onze goede service, fijne sfeer en een gezellig praatje, want dat is tegenwoordig een schaars goed in de horeca.”

Gratis parkeren

Grand Café Eight is gevestigd in Woonboulevard DaVinci. Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid en het restaurant is rolstoelvriendelijk. “Van eight tot eighty: iedereen is welkom bij Eight”, besluit Arline lachend.


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:23

Meer tijdelijke woningen in gemeente Alphen aan den Rijn

Er lopen onderzoeken naar locaties voor tijdelijke woningen bestemd voor spoedzoekers en voor opvang van vluchtelingen. Aan Hoorn-West, vlakbij de PI, is een locatie in onderzoek waar mogelijk 350 tot 400 asielzoekers kunnen worden opgevangen.

Calamiteiten vandaag 08:39

Auto te water bij afrit N11

Van dinsdag- op woensdagnacht is een auto te water geraakt bij het Rietveldsepad. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.