Ingezonden
Advertorial Horeca

Grand Café Eight wil voor iedereen betaalbaar zijn

Grand Café Eight, inmiddels al tien jaar gevestigd op de Euromarkt in Kerk en Zanen, gooit het roer om. Vanaf vrijdag 25 november ontvangen gasten de nieuwe menukaart. Reden voor deze verandering: de huidige dure tijden voor de consument. Eight streeft ernaar een restaurant te zijn voor iedereen: zowel de gerechten als de prijzen moeten hiervoor zorgen.

Van saté tot hertenrug

Chefkok Rolf Wortman zwaait vanaf het begin de scepter bij het Grand Café. Hij vertelt: “de nieuwe menukaart bevat echt voor ieder wat wils. Wil je een avond goed tafelen met bijpassende wijnen, dan kan dat nog steeds, bijvoorbeeld met een mooie hertenrug of een curry van zeevruchten. Wil je echter doordeweeks even snel een goed sateetje eten na het werk, ook dan ben je welkom bij Eight. Dat sateetje kost dan bij ons echt niet meer dan ergens anders. De meeste hoofdgerechten op de kaart blijven ruim onder de 20 euro.”

Betaalbaar

De prijzen zijn dan ook een belangrijk uitgangspunt geweest bij het samenstellen van de nieuwe menukaart. Bedrijfsleidster Arline Speetjens vult enthousiast aan: “wij merken dat Alphenaren nog steeds denken dat Eight een duur en ‘chique’ restaurant is. Terwijl wij juist veel betaalbare gerechten op de kaart hebben staan en heel laagdrempelig zijn. In de huidige tijd, waar mensen gewoonweg wat minder te besteden hebben, vinden wij dat extra belangrijk. Voor zowel lunch als diner en zelfs een kop koffie of gezellige borrel kan je bij ons binnen vallen! We kijken er dan ook onwijs naar uit om onze nieuwe én vaste gasten de nieuwe kaart te laten zien. En komen genieten van onze goede service, fijne sfeer en een gezellig praatje, want dat is tegenwoordig een schaars goed in de horeca.”

Gratis parkeren

Grand Café Eight is gevestigd in Woonboulevard DaVinci. Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid en het restaurant is rolstoelvriendelijk. “Van eight tot eighty: iedereen is welkom bij Eight”, besluit Arline lachend.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.