Grandcafé De Zaak / Z-lounge

Grandcafé De Zaak opent gloednieuw loungegedeelte

Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er wezen. Om 15:00 uur opende Grandcafé De Zaak een gloednieuw loungegedeelte: Z-Lounge.

De afgelopen maanden heeft het team van Grandcafé De Zaak zeker niet stilgezeten. Er is namelijk flink verbouwd. Het pand waar voorheen Dolce Vita gevestigd was, is door horecaondernemer Robert Grootenhuijs gehuurd en volledig getransformeerd tot lounge. Vrijdag om 15:00 uur is het nieuwe lounge gedeelte van Grandcafé De Zaak officieel geopend.

Grootenhuijs ziet de lounge als een echte aanvulling voor Grandcafé De Zaak. “Wat we misten was een bar waar onze gasten op hun gemak konden hangen en kletsen. Nu kan dat wel, daar hebben we de lounge speciaal voor ingericht. Het is echt een plek voor een borrel of karaoke. Als je gegeten hebt kun je voortaan lekker loungen bij Z-lounge. Beneden hebben we een ruimte die afgehuurd kan worden voor feesten”, vertelt Grootenhuijs.

Grandcafé De Zaak en Z-lounge staan niet los van elkaar, maar er is wel een duidelijk verschil tussen het restaurantgedeelte en de loungegedeelte. “De sfeer is heel anders. Z-lounge heeft echt een luxe uitstraling. Als je het mij vraagt is dit echt een aanvulling voor Alphen aan den Rijn!”

de zaak lounge 4.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.