Grandcafé De Zaak / Z-lounge

Grandcafé De Zaak opent gloednieuw loungegedeelte

Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er wezen. Om 15:00 uur opende Grandcafé De Zaak een gloednieuw loungegedeelte: Z-Lounge.

De afgelopen maanden heeft het team van Grandcafé De Zaak zeker niet stilgezeten. Er is namelijk flink verbouwd. Het pand waar voorheen Dolce Vita gevestigd was, is door horecaondernemer Robert Grootenhuijs gehuurd en volledig getransformeerd tot lounge. Vrijdag om 15:00 uur is het nieuwe lounge gedeelte van Grandcafé De Zaak officieel geopend.

Grootenhuijs ziet de lounge als een echte aanvulling voor Grandcafé De Zaak. “Wat we misten was een bar waar onze gasten op hun gemak konden hangen en kletsen. Nu kan dat wel, daar hebben we de lounge speciaal voor ingericht. Het is echt een plek voor een borrel of karaoke. Als je gegeten hebt kun je voortaan lekker loungen bij Z-lounge. Beneden hebben we een ruimte die afgehuurd kan worden voor feesten”, vertelt Grootenhuijs.

Grandcafé De Zaak en Z-lounge staan niet los van elkaar, maar er is wel een duidelijk verschil tussen het restaurantgedeelte en de loungegedeelte. “De sfeer is heel anders. Z-lounge heeft echt een luxe uitstraling. Als je het mij vraagt is dit echt een aanvulling voor Alphen aan den Rijn!”

de zaak lounge 4.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen.