Advertorial Overige

Gratis adviesgesprek Dag van de Scheiding

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Deskundige begeleiding bij een scheiding op zowel juridisch, financieel als emotioneel gebied is van groot belang. Berntsen Mulder Advocaten doet mee aan de landelijke Dag van de Scheiding. In de week van 11 tot en met 15 september is een gratis adviesgesprek mogelijk. Bel van te voren voor het maken van een afspraak.

De Dag van de Scheiding is in 2010 door de Vereniging van Familierechtspecialisten (de vFAS) in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het belang van goede en deskundige begeleiding bij een scheiding. Deze dag is bedoeld voor mensen die meer willen weten over onderwerpen rondom scheiden. Denk hierbij aan mediation, de vaststelling en / of wijziging van alimentatie, het ouderschapsplan, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, de verdeling van de huwelijksgemeenschap, hoe om te gaan met de gezamenlijke woning en het opgebouwde pensioen.

Thema dit jaar: ‘het ouderschapsplan’

“Wij merken dat mensen het fijn vinden om face-to-face met een specialist te spreken. Elke situatie is anders en wij kunnen direct de eerste persoonlijke adviezen al geven in zo’n gesprek”, legt advocaat en vFAS- scheidingsmediator mw. mr. Nieke Schreurs uit. Zij is één van de drie familierechtspecialisten. “Dit jaar wordt bij de Dag van de Scheiding extra aandacht besteed aan het ouderschapsplan”, aldus Nieke Schreurs.

Praktische informatie

Van 11 tot en met 15 september ben je welkom bij Berntsen Mulder Advocaten voor een gratis adviesgesprek. Bel voor het maken van een afspraak naar 0172-494345 of meld je aan via de website. De gesprekken vinden plaats aan het Burgemeester Visserpark 13-15 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.