Ivan Samkov

Gratis bloemen bij Oosterbegraafplaats op Moederdag

Op Moederdag verlangen velen naar warme familiemomenten, maar voor sommigen betekent deze dag een bezoek aan de begraafplaats om hun geliefde moeders te herdenken. Als een blijk van steun aan deze mensen deelt de Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn aanstaande zondag gratis bloemen uit, voor degenen die niet meer fysiek bij ons zijn.

Op zondag 12 mei opent de Oosterbegraafplaats haar deuren voor iedereen die een eerbetoon wil brengen aan de moeders, oma's en andere dierbaren die niet langer bij ons zijn. Gratis bloemen liggen klaar om mee te nemen als symbool van liefde en herinnering. Bovendien wordt er koffie en thee aangeboden, en staan medewerkers klaar om een luisterend oor te bieden voor wie behoefte heeft aan een goed gesprek.

Naast Moederdag bieden ze ook op andere momenten, zoals Vaderdag, een vergelijkbaar gebaar van steun met gratis bloemen. Tijdens de herdenkingsavond "Lichtjes in het Donker" worden er kaarsen uitgedeeld, waarmee herinneringen worden verlicht en gedeeld.

De locatie van dit hartverwarmende gebaar is het Crematorium Alphen aan den Rijn, gelegen aan Verlengde Aarkade 22, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.