Gratis cadeautjes met spelen van app Alpha Rangers

Nieuw voor de Alphense kinderen is de app Alpha Rangers. Met de Alpha Rangers maken kinderen spelenderwijs kennis met de natuur. De komende weken vallen er ook leuke prijzen te verdienen met het spelen van de app! Deze week maak je kans op een bellenblaas en kinderbootcamp met het level puzzelen van Cow-Girl!

 

Alpha Rangers
In de provincie Zuid-Holland zetten 10 gemeenten zich in om kinderen van 4-12 jaar samen met hun opvoeders meer in de natuur en natuurgebieden aan de rand en buiten de stad te laten zijn. De kinderen krijgen aan de hand van de Alpha Rangers les op school over een molenaar, schipper, turfsteker, vogelaar, boswachter en veeboer. Ook mogen alle basisschoolleerlingen een dagdeel gratis op excursie met hun school. Dan kunnen zij zelf ervaren hoe het is in bijvoorbeeld het Bentwoud, of op de boerderij of in het Zegerslootgebied, of de Nieuwkoopse plassen. Of hoe een gemaal werkt om de polder droog te houden.

Prijzen verdienen!
De Alphense kinderen tussen de 4 en 12 jaar maken deze week kans op een bellenblaas én kinderbootcamp bij 4 Sport. Wanneer de kinderen het level puzzelen van cow-girl hebben uitgespeeld, kunnen zij deze week hun prijs ophalen bij 4 Sport Training Center aan de Geerestein in Alphen aan den Rijn!

De bellenblaas kunnen de kinderen direct meenemen en aan de balie van 4 Sport kun je je inschrijven voor de kinderbootcamp.

App
Ook kunnen kinderen van 8-12 jaar thuis een app gratis downloaden om een leuk spel te spelen en buiten opdrachten uit te voeren. Gamen, lekker naar buiten en ook nog prijzen winnen! De app is gratis te downloaden via:

iTunes (iOS): itunes.apple.com/nl/app/alpha-rangers/id984497250?mt=8
PlayStore (Android): play.google.com/store/apps/details?id=com.zooma.groendoetgoed


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.