Advertorial Economie

Gratis hoofdgerecht voor moeders op moederdag!

Vaders, moeders en kinderen opgelet! Het is alweer bijna Moederdag (12 mei). Verras moeder met een heerlijk diner Bij Hen. En dat is nu ook nog eens extra voordelig, want moeders krijgen een hoofdgerecht naar keuze gratis!

Reserveer hier alvast voor Moederdag zodat je zeker weet dat je een mooi plekje hebt. 

Voorwaarden: Per betalende volwassene één moeder gratis. Bijvoorbeeld: 1 vader, 1 moeder en 2 kinderen: moeder krijgt een hoofdgerecht gratis. Bijvoorbeeld: 2 moeders, 4 kinderen. 1 moeder krijgt een hoofdgerecht gratis. Bijvoorbeeld: 2 moeders, 2 vaders. Beide moeders krijgen een hoofdgerecht gratis. Eet smakelijk! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!