Advertorial Economie

Gratis hoofdgerecht voor moeders op moederdag!

Vaders, moeders en kinderen opgelet! Het is alweer bijna Moederdag (12 mei). Verras moeder met een heerlijk diner Bij Hen. En dat is nu ook nog eens extra voordelig, want moeders krijgen een hoofdgerecht naar keuze gratis!

Reserveer hier alvast voor Moederdag zodat je zeker weet dat je een mooi plekje hebt. 

Voorwaarden: Per betalende volwassene één moeder gratis. Bijvoorbeeld: 1 vader, 1 moeder en 2 kinderen: moeder krijgt een hoofdgerecht gratis. Bijvoorbeeld: 2 moeders, 4 kinderen. 1 moeder krijgt een hoofdgerecht gratis. Bijvoorbeeld: 2 moeders, 2 vaders. Beide moeders krijgen een hoofdgerecht gratis. Eet smakelijk! 


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 17:06

Bij Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn zijn ze een beetje gek geworden!

Wordt het een vakantie in eigen land? Of misschien een roadtrip door Europa? Waar u deze zomer ook heen gaat, een goede voorbereiding begint met de zomercheck. De monteurs van Toyota van Ekris Alphen a/d Rijn controleren dan alle cruciale punten, zoals de accu, vloeistoffen en bandenspanning.

Evenementen vandaag 15:43

Wet 'n Wild Beachfestival weer een groot succes

Afgelopen weekend vond de zesde editie van het Wet 'n Wild Beachfestival plaats. Met grote namen zoals Benny Rodrigues en Jonna Fraser was het house en urban festival weer een groot succes.

Kinderen vandaag 11:06

49e editie Huttenbouw van start gegaan

Maandagochtend 8 augustus is de 49e editie van de Huttenbouw van start gegaan. Op de nieuwe locatie aan de Olympiaweg 2a, op de parkeerplaats tegenover Stichting MAX zal de komende week volop gebouwd en getimmerd worden.