The Virtual Dutch Men
Advertorial Wonen en bouwen

Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Wonen, winkelen en water: de belangrijkste kenmerken van De Harmonie in Alphen aan den Rijn. Vlak bij het stadscentrum en winkelcentrum De Baronie, en op een steenworp afstand van de Rijnhaven en cultureel plein De Werf, is reeds gestart met de bouw van fase 1 van De Harmonie. Als je nu een van de appartementen koopt, krijg je gratis interieuradvies! 

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

de harmonie interieur_thevirtualdutchmen.jpg (foto: The Virtual Dutch Men)
de harmonie interieur_thevirtualdutchmen.jpg (foto: The Virtual Dutch Men)
de harmonie interieur_thevirtualdutchmen.jpg (foto: The Virtual Dutch Men)
deerenberg & van leeuwen-130 g kopiëren.jpg (foto: Deerenberg & Van Leeuwen)
deerenberg 2.jpg (foto: Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij)
Sfeercollage deerenberg.jpg (foto: Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij)

In drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin, is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Hier kun je straks heerlijk wonen in het groen, waar je dankzij de zeer ruime balkons en terrassen volop van geniet, met de gezellige drukte van de stad dichtbij. Van het nieuwbouwproject zijn nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen variërend tussen € 299.500 en € 329.500 v.o.n.

De Harmonie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Extra pluspunt: je hebt jouw eigen parkeerplaats en voor jouw gasten is er ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo biedt De Harmonie alles wat je je maar kunt wensen op woongebied. Centraal in de Randstad, midden in het Groene Hart en met voor ieder wat wils!

Heb jij interesse in de appartementen van De Harmonie? Neem dan contact op met Deerenberg & Van Leeuwen via 0172 472651 of makelaardij@deerenberg.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Gratis interieuradvies in oktober woonmaand

Indien je tijdens de oktober woonmaand een appartement aankoopt in het project De Harmonie, ontvang je een gratis interieuradvies. Geen zorgen dus over jouw nieuwe inrichting!

Sinds kort is Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen makelaars gediplomeerd Allround interieur stylist. Zij zal in een gesprek met kopers van een nieuwbouwappartement in De Harmonie alle wensen bespreken. Hierna krijg je een advies voor de indeling van jouw nieuwe appartement met kleuradvies en een moodboard.


Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.