Tuijn Optiek
Advertorial Gezondheid en welzijn

Gratis multifocale lenzen uitproberen

Tuijn Optiek is specialist op het gebied van contactlenzen en laat je graag multifocale contactlenzen ervaren. Op vrijdag 1 november organiseert Tuijn daarom een speciale uitprobeerdag.  

Voor bijna iedereen boven de 40 is het herkenbaar; de kleine lettertjes dichtbij worden steeds minder goed leesbaar. Het leeswerk wat verder weghouden of meer in het licht houden is de gebruikelijke reactie. Wat ongetwijfeld iedereen weet is dat je met een bril dit probleem kan verhelpen. Maar wat veel mensen niet weten is dat dit ook kan met contactlenzen.

Met multifocale lenzen kun je weer scherp zien op alle afstanden. Je switcht moeiteloos van dichtbij naar veraf en andersom. Daarbij zijn de multifocale lenzen uiterst comfortabel om te dragen. Vaak merk je alleen aan jouw scherpe blik dat je ze draagt. Tijdens de uitprobeerdag op vrijdag 1 november kun je kennis maken met multifocale lenzen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden via 0172 474 548. Doe dit snel want VOL=VOL. 

Tuijn Optiek is gevestigd aan de Aarkade 1-2 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op www.tuijnoptiek.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:26

Nieuwe muurschildering op de kopgevel van Fazantflat

In steeds meer plaatsen in Nederland duiken muurschilderingen op. Alphen is sinds deze week ook weer een muurschildering rijker. Op de zijkant van de opgeknapte Fazantflat prijkt namelijk een grote muurschildering van twee fazanten, gemaakt door kunstenaar Joost Zwanenburg.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 16:57

Wegens succes herhaald: Kids Summer Camp

In juli is het eerste Summer Camp georganiseerd door Ski & Snowboard Xperience. Door het grote succes van de eerste editie, start op maandag 24 augustus de tweede editie!

Overige vandaag 16:20

Alerte handhavers vertrouwen onderbuikgevoel en voorkomen erger

Handhavers wisten op zondag 9 augustus samen met de politie een suïcidale vrouw in veiligheid te brengen. Door alert te zijn op de situatie, liepen de handhavers direct naar de vrouw toe die bij de spoorwegovergang stond. Zo wisten zij erger te voorkomen.

Natuur en recreatie vandaag 15:38

Waarschuwing voor blauwalg bij Zegerplas

Bij de Zegerplas in Alphen is op twee locaties blauwalg vastgesteld. Het gaat om de zuidoever en de speelvijver bij de Zegerplas. Dit meldt Omgevingsdienst Midden-Holland vandaag. 

Overige vandaag 14:59

Voorkom stankoverlast van gft-container met deze tips

Stankoverlast door afvalcontainers. Elke zomer is het weer een veelvoorkomend probleem. Vooral de gft-container zorgt voor veel stankoverlast, zeker met de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd. Wij geven een aantal tips om de stank te voorkomen.

Calamiteiten vandaag 14:15

Verwarde bewoner sticht kleine brand op balkon

Op zaterdag 8 augustus kwam er bij de politie een melding binnen van een bewoner die in een psychose verkeerde. Op het balkon aan de Pieter Floriszstraat in Alphen stichtte de bewoner een kleine brand.