Advertorial Sport

Gratis proeftraining softbal op 23 augustus: ‘’voor stoere meiden’’

Speciaal voor stoere meiden van 6 tot en met 14 jaar organiseert honk- en softbalvereniging BSC Alphians op zondag 23 augustus een gratis proeftraining. Tijdens deze proeftraining kunnen meiden kennis maken met alle onderdelen van de sport. 

BSC Alphians is een kleine, gezellige sportvereniging waar plezier in de sport centraal staat. De vereniging heeft haar thuishonk aan de Amerikalaan, aan de buitenrand van de wijk Kerk en Zanen in Alphen.

De proeftraining op 23 augustus duurt van 10:00 tot 12:30 uur en deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden? Dat kan via deze link.

Contactinformatie:
BSC Alphians
Amerikalaan 161
2408 TX Alphen aan den Rijn
evenementen@alphians.nl


Meer nieuws

Alphense Zendmast vandaag 17:15

Alphense zendmast kleurt oranje voor zwembad De Hoorn

Om te vieren dat het buitenbad van zwembad De Hoorn open is om baantjes te zwemmen, kleurt de Alphense zendmast maandagavond 25 januari oranje. Hiermee zet de Alphense zendmast, die tegenover het zwembad staat, De Hoorn nog eens extra in de schijnwerpers.

Advertorial Winkels vandaag 15:39

Subway in de Baronie vanaf vandaag weer geopend na verbouwing

Subway in winkelcentrum de Baronie opent na een verbouwing van twee weken haar deuren om Alphenaren weer te voorzien van overheerlijke broodjes en andere lekkernijen. De vernieuwde winkel heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan!

Winactie Mode vandaag 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!

Coronavirus in Alphen vandaag 13:26

Mensen in witte pakken duiken op in De Herenhof

Alphenaren die afgelopen zaterdag in winkelcentrum De Herenhof waren, hebben de mensen in witte pakken waarschijnlijk wel gezien. Deze groep was voor de tweede keer in Alphen om een geweldloos protest te houden tegen de huidige coronamaatregelen.